Έξω από τα δόντια η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου για τις φωτιές: «Ντροπή να ανεβάζετε πάρτι και διακοπές!» (photo)

Τα είπε χύμα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους
Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, με το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που δημοσιεύουν την καλοπέρασή τους τη στιγμή που καίγεται η Αττική.
Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου παρατήρησε πως πολλοί ήταν εκείνοι που από τη μια εξέφραζαν τη θλίψη τους για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στη Βορειοανατολική Αττική και από την άλλη δημοσίευαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Συγχρόνως, Τα είπε όλα με 4 λέξεις: Ο Τάσος Δούσης έδωσε την πιο σκληρή απάντηση για το γεγονός ότι πάλι κατακαίγεται το σύμπαν
Η οργισμένη ανάρτηση της Λελέ Γκόφα για τις φωτιές
«Ντροπή να ανεβάζετε αυτή την καταστροφή και το επόμενο στόρι σας να είναι πάρτι και διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram η Λελέ Γκόφα.