Το φανέρωσε επιτέλους η Κατερίνα Δαλάκα: Με 3 λέξεις είπε όλη την αλήθεια για την ερωτική της ζωή

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Τη Μύκονο επισκέφτηκε η Κατερίνα Δαλάκα για να απολαύσει τις διακοπές, έπειτα από μία απαιτητική χρονιά.
Οι κάμερες του Μykonos live tv την συνάντησαν, με την πρώην παίκτρια του Survivor να παραχωρεί δηλώσεις και να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.
Με την ευκαιρία δείτε: Πιο καυτή και από τον ήλιο η Κατερίνα Δαλάκα: Έβαλε μίνι σορτσάκι και «αναστέναξαν» μέχρι και τα πλακόστρωτα (photos)
Οι δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα
«Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη μου. Προς το παρόν δε με ενδιαφέρει τίποτα. Με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μου και να είμαι ήρεμη. Μετά το Survivor κάνω ό,τι έκανα και πριν. Διατροφή δεν έκανα ποτέ, οπότε δεν κάνω ούτε τώρα» είπε η Κατερίνα Δαλάκα η οποία ξεκαθάρισε ότι δε θα ξανασυμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.






0 ΣΧΟΛΙΑ