Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε μου είχε ξανατύχει, ήταν περίεργο» (video)

«Η γυναίκα που θα κερδίσει την ψυχή μου δεν πρέπει να λέει ψέματα»

25 Ιουνίου 2024 12:55
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιάννης Στάνκογλου για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε μου είχε ξανατύχει, ήταν περίεργο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την φημολογούμενη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε απαντήσεις ο Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση πριν από λίγους μήνες με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Με φλερτάρουν και φλερτάρω, οι εποχές όμως έχουν αλλάξει λόγω της εικόνας. Πλέον οι νέοι ασχολούνται περισσότερο με τα κινητά τους. Με εμποδίζει ότι είμαι γνωστός στο να προσεγγίσω μία γυναίκα. Όσοι δε με ξέρουν, έχουν φτιάξει μία άλλη εικόνα για εμένα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευόμουν, ίσως δύσκολα. Δε μου λέει κάτι ο γάμος», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Η γυναίκα που θα κερδίσει την ψυχή μου δεν πρέπει να λέει ψέματα. Καθαρό βλέμμα, καθαρό χαμόγελο, να έχει έναν κόσμο που να έχω να πω κι εγώ κάτι μαζί της, να μπορώ να συζητήσω. Είμαι ρομαντικός», πρόσθεσε επίσης ο ηθοποιός.

Για τη σχέση που του «χρέωσαν» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Ήταν λίγο περίεργο για εμένα και δε θα ήθελα να το συνεχίσω και να πω παραπάνω. Δε μου είχε ξανατύχει και γιατί δεν ίσχυε. Να έλεγα ότι ίσχυε, ok να κρυφτώ, να πω…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share