Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Από τα «ναυάγια» των γάμων τους σε ένα φλογερό ειδύλλιο: Σε σχέση ο Γιάννης Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου; (photo)

To αποκαλυπτικό εξώφυλλο!

5 Δεκεμβρίου 2023 09:35
Από τα «ναυάγια» των γάμων τους σε ένα φλογερό ειδύλλιο: Σε σχέση ο Γιάννης Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου; (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο και φουντώνουν οι φήμες για τον Γιάννη Στάνκογλου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την αποκάλυψη του Happy Day για τον χωρισμό και τη νέα σύντροφο του ηθοποιού, που είναι παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, την περιέργεια των τηλεθεατών συνέχισε να εξάπτει ο Γιώργος Λιάγκας με δικές του δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπαν στην εκπομπή, ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Τα είπαν όλα. Είναι στον χώρο της showbiz, άρα τι κρατάνε κρυφό; Εγώ δε θα πω όνομα, μην φοβάστε, αλλά μου άρεσε, που και οι άλλοι που δεν το είπανε. Θα αρχίσουν τώρα να ψάχνουν ποιες είναι ελεύθερες.

Αλλά όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δε θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε στο χωριό μου "θέλει η τέτοια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Αν το ξέρουν όλοι και το ζευγάρι για τους δικούς του λόγους, επιθυμεί να μην το πει, δεν το λες καθόλου, λοιπόν.

Επειδή προέκυψε αυτή η σχέση και όλοι την ξέρουμε εδώ και καιρό, για αυτό ακριβώς δημοσιοποιήθηκε και ο χωρισμός. Διότι, όταν έναν άνθρωπο τον ξέρει το σύστημα, οι συνάδελφοί του, οι συνάδελφοι της άλλης της κυρίας, ότι είναι μαζί, σου λέει έχει χωρίσει; δεν έχει χωρίσει; Άφησε εντέχνως, και καλά έκανε ο Γιάννης, ότι έχει χωρίσει εδώ και 2 - 3 χρόνια. Γιατί ακριβώς, δεν είναι ωραίο, ούτε για τη νέα σύντροφο ούτε για τα παιδιά».

Μπορεί ο ίδιος, λοιπόν, να απάντησε διαψεύδοντας το γεγονός, ωστόσο, το πρωί της Τρίτης (5/12) έκανε την εμφάνισή του ένα εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso, που παρουσιάζει τη Σίσσυ Χρηστίδου ως τη νέα του σύντροφο με ενδελεχή, μάλιστα, ρεπορτάζ για τη γνωριμία και τον έρωτά τους!

Δείτε το εξώφυλλο παρακάτω

Σε σχέση ο Γιάννης Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share