Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Η πλήρης αλήθεια για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα αποκαλύφθηκε και δεν είναι ευχάριστη: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, έχει επιπλοκές - Μπορεί όπως και ο Σουμάχερ να...»

Το νέο σενάριο που αρχίζει να συζητείται για τον αγαπημένο τραγουδιστή

24 Ιουνίου 2024 11:10
Η πλήρης αλήθεια για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα αποκαλύφθηκε και δεν είναι ευχάριστη: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, έχει επιπλοκές - Μπορεί όπως και ο Σουμάχερ να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας διαρκώς δίνει μια μεγάλη μάχη, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή και να αποκατασταθεί η υγεία του, με τη Ματίνα Παγώνη να τοποθετείται επί της κατάστασής του και να επισημαίνει, ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στο «Πρωινό», δεν απέκλεισε ακόμη και την περίπτωση να χρειαστεί αντιμετώπιση, όπως συμβαίνει σε εκείνη του Μίκαελ Σουμάχερ, στο σενάριο όπου δεν υπάρχει μακροπρόθεσμα κάποια θετική εξέλιξη, ελπίζοντας πως ο οργανισμός του σιγά σιγά θα ανταποκριθεί και ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μπορέσει να πάει στο σπίτι του υγιής, με την Τραϊάνα Ανανία παράλληλα να δίνει μια νέα διάσταση για το ποιοι ήταν εκείνοι, που τον κράτησαν όταν έπαθε το έμφραγμα και το καρδιακό.

Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα και η πιθανότητα να εξελιχθεί σε περίπτωση «Σουμάχερ»

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, η σταθερότητα της κατάστασής του ισχύει, όπως την αναφέραμε τις τελευταίες ημέρες, όμως η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πολύς χρόνος. Υπάρχουν από την αρχή επιπλοκές, που αντιμετωπίζονται και πρέπει και ο οργανισμός, πια, να αντιδράσει, για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει ο άνθρωπος στο σπίτι του.

Καθημερινά γίνονται απεικονιστικές εξετάσεις για τον εγκέφαλό του και τη λειτουργία του. Από την αρχή είχε προβλήματα και απλά χρειάζεται χρόνος, για να αποκατασταθούν. Από την αρχή έχει αυτή την κλινική εικόνα, αυτά τα περιστατικά είναι από τα βαριά. Μακάρι να βοηθήσει ο οργανισμός του, για να μπορέσει να βελτιωθεί η κατάσταση και να πάει σπίτι του», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Σε ερώτηση για αν θα μπορούσαμε να δούμε στην περίπτωση του Κόκοτα μια επανάληψη αυτής του Μίκαελ Σουμάχερ, με συνέχεια της θεραπείας στο σπίτι ή σε κάποιο κέντρο, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απάντησε πως «τώρα παρακολουθείται απλά από τους γιατρούς στο νοσοκομείο. Εκείνοι πρέπει να αποφασίσουν πόσο διάστημα θα διαρκέσει αυτό και το τι θα συμβεί στη συνέχεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share