Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Να το πάρει το ποτάμι: «Ξανθιά ή μελαχρινή;» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την εγκυμονούσα πασίγνωστη τραγουδίστρια

Έριξε τη «βόμβα» η παρουσιάστρια

21 Ιουνίου 2024 12:48
Να το πάρει το ποτάμι: «Ξανθιά ή μελαχρινή;» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την εγκυμονούσα πασίγνωστη τραγουδίστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την περιέργεια όλων έχει κινήσει η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά αναφορικά με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είναι έγκυος και μάλιστα εμφανίστηκε στα Mad VMA 2024 με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Την Παρασκευή 21/6, η παρουσιάστρια επανήλθε με νέες πληροφορίες για την εν λόγω εγκυμοσύνη, η οποία σίγουρα θα συζητηθεί. Η Φαίη Σοκρδά, σεβόμενη τη γυναίκα η οποία βρίσκεται στην φάση της κύησης, δε θέλει σε καμία περίπτωση να είναι εκείνη που θα κάνει την αποκάλυψη του ονόματος.

Οι νέες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την εγκυμονούσα τραγουδίστρια

Σε ερωτήσεις, μάλιστα, των συνεργατών της για το αν η εγκυμονούσα είναι ξανθιά ή μελαχρινή, η Φαίη Σκορδά χαμογέλασε, συνέχισε να μην απαντάει και τέλος ευχήθηκε τα καλύτερα στην τραγουδίστρια που περιμένει το παιδάκι της.

«Από χθες, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσοι μου έστειλαν μήνυμα. Και εσάς; Χαμός; Και με ρωτάνε ποια είναι η έγκυος; Πραγματικά επειδή είναι κάτι που όλοι προφανώς σεβόμαστε και εγώ έχω μια ευαισθησία παραπάνω. Δεν έχω πει σε κανέναν συνεργάτη μου και κανένα στοιχείο. Γιατί μετά δε θα είχε νόημα. Αν περάσει λίγο ο καιρός, θα είναι καλοκαίρι... Μέχρι τότε να ευχηθούμε όλα καλά», είπε η Φαίη Σκορδά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share