Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Παντελής Τουτουντζής: Ανυπομονεί να παντρευτεί τον σύντροφό του - «Ο γάμος θα γίνει στη Νότια Κρήτη με τα παιδιά μας παρανυφάκια»

Το περίμενε 18 χρόνια

21 Ιουνίου 2024 11:12
Παντελής Τουτουντζής: Ανυπομονεί να παντρευτεί τον σύντροφό του - «Ο γάμος θα γίνει στη Νότια Κρήτη με τα παιδιά μας παρανυφάκια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πλάνο γάμου του αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής στην κάμερα του «Breakfast@Star», καθώς αναμένεται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό του, Νάσο.

Ο γνωστός make up artist αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στη Νότια Κρήτη καθώς και ότι τα δύο παιδιά τους θα είναι παρανυφάκια στην τελετή.

«Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά», δήλωσε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Οι αποκαλύψεις του Παντελή Τουτουντζή για τον γάμο του στην Κρήτη

Στη συνέχεια, έγινε πιο συγκεκριμένος, όσον αφορά την τοποθεσία καθώς και τον ρόλο που θα έχουν τα δύο παιδιά τους. «Θα γίνει στη λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα», ανέφερε αμέσως μετά o make up artist.

Διαβάστε επίσης: Παντελής Τουτουντζής: «Γεννήθηκα ένα γκέι παιδί στο Ηράκλειο της Κρήτης, έπρεπε να το αντιμετωπίσω»

«Τα παιδιά τι άλλο να κάνουν, εκτός απ' το να είναι παρανυφάκια; Θα περάσουμε ωραία, θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, ταξιδεύουμε πολύ σαν οικογένεια, έχουμε οργανώσει κάτι για μετά τοn γάμο και εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να το κάνουμε», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share