Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Όλοι ξέρουν τη Μελίνα αλλά κανείς τον Γιώργο: Αυτός είναι ο ακριβοθώρητος γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη (photos)

Διατηρεί χαμηλό προφίλ παρά τους διάσημους γονείς του

19 Ιουνίου 2024 15:33
Όλοι ξέρουν τη Μελίνα αλλά κανείς τον Γιώργο: Αυτός είναι ο ακριβοθώρητος γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή έχει διανύσει 30 χρόνια μιας καταξιωμένης καριέρας και τα 20 από αυτά, τα έχει ζήσει παράλληλα ως μαμά δύο παιδιών.

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια καριέρας της, η τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή και στη ζωή της, με κεντρικό άξονα σε αυτή τα δύο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή με τον γιο και την κόρη της

Γιώργος Νικολαΐδης: Ο ακριβοθώρητος γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

Στις 21 Αυγούστου, ο Γιώργος Νικολαΐδης, ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, θα γίνει 17 ετών. Ο έφηβος διατηρεί πιο χαμηλό προφίλ σε σχέση με τη μεγαλύτερη αδερφή του, Μελίνα Νικολαΐδη.

Διαβάστε επίσης: Τις άκουσε όλη η Βούλα: «Πλακώθηκε» με την κόρη της η Δέσποινα Βανδή, ο καβγάς με τη Μελίνα και τα κλάματα

Η Δέσποινα Βανδή με τον γιο και την κόρη της

Η Δέσποινα Βανδή με τον γιο της, Γιώργο Νικολαΐδη

Αγαπάει τη μαγειρική και το ποδόσφαιρο, διατηρεί έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram, τον βλέπουμε σπάνια δημοσίως αλλά η διάσημη μαμά του δεν παραλείπει να μιλάει για εκείνον με μεγάλη υπερηφάνεια.

Το γλυκό που έφτιαξε ο γιος της Δέσποινας Βανδή

«Καθόμασταν με τον Βασίλη και οι δύο γιοι μας μιλούσαν. Εκεί που μιλούσαν, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και είπαμε: Έχεις καταλάβει τι λένε και ποια γλώσσα μιλάνε; Χρειάζεται μεταφραστής. Αυτό σαν αστείο για το τι μπορεί να μου έχουν μάθει τα παιδιά», είχε πει η Δέσποινα για τον γιο της και τη σχέση που αυτός έχει με τον γιο του Βασίλη Μπισμπίκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share