Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Άρη τέτοια λάθη δεν τα κάνουμε: Το τατουάζ που είχε κάνει με το πρόσωπο της Αντωνά ο Σοϊλέδης - Τι θα κάνει μετά τον χωρισμό

Ευτυχώς η Καινούργιου έδωσε τη λύση...

13 Ιουνίου 2024 13:01
Άρη τέτοια λάθη δεν τα κάνουμε: Το τατουάζ που είχε κάνει με το πρόσωπο της Αντωνά ο Σοϊλέδης - Τι θα κάνει μετά τον χωρισμό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Έντονο θέμα συζήτησης έχουν γίνει ο χωρισμός του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, μαζί φυσικά με... τα απόνερά του, με τον πρώτο να εμφανίζεται με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση και τη δεύτερη με τον Γιώργο Λιάγκα, δείχνιοντας αμφότεροι να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους.

Ο πρώτος, μάλιστα, σε Q & A που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις προάλλες απάντησε για τους λόγους που οδήγησαν την σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor στο τέλος της, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας μία αναφορά στον νέο του έρωτα και στο ότι προέκυψε πολύ σύντομα μετά τον χωρισμό του, γεγονός που σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου στον αέρα του Super Κατερίνα στον ALPHA.

Το τατουάζ του Σοϊλέδη και τι έχει σκοπό να κάνει με αυτό

Και με αφορμή τις δηλώσεις του στο πλατό συζητήθηκε και το τατουάζ που είχε κάνει ο αθλητής με το πρόσωπο της κάποτε καλής του στο χέρι του. Είχε πάρει φωτογραφία της και την αποτύπωσε στο σώμα του (είναι η δεύτερη κοπέλα που απεικονίζεται στο μπράτσο του) ως έκφραση αγάπης, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνει κάτι γι' αυτό.

Ο ίδιος δεν έχει δώσει κάποια απάντηση, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε: «Παιδιά δεν ξέρω, καλύπτονται αυτά, σβήνονται τα τατουάζ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share