Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Μετά από 57 χρόνια ξεμπροστιάστηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Παναγία μου Φώτη, τι είναι αυτό;» - Το μυστικό πίσω από την ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι»

Ο χορευτής- χορογράφος Φώτης Μεταξόπολος σταμάτησε το γύρισμα

30 Μαΐου 2024 14:38
Μετά από 57 χρόνια ξεμπροστιάστηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Παναγία μου Φώτη, τι είναι αυτό;» - Το μυστικό πίσω από την ταινία «Το πιο λαμπρό αστέρι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η σπουδαία ηθοποιός, το μεγαλύτερο αστέρι της Ελλάδας, ήξερε πάντα πως να μαγνητίζει τα βλέμματα εντός και εκτός σκηνής. Ο δρόμος προς την κορυφή, ήταν δύσκολος και απαίτησε θυσίες, σκληρή δουλειά αλλά και ευελιξία. Η Αλίκη επιδίωκε να κατακτήσει το καλύτερο για εκείνη και την καρίερα της, ενώ ταυτόχρονα ήταν δεκτική στις συμβουλές από τους ειδικούς χωρίς εγωισμούς και κόμπλεξ.

Με την ευκαιρία, δείτε: Μετά από 66 χρόνια τώρα ήρθε στο φως: Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα

Το μυστικό πίσω από την ταινία "το πιο λαμπρό αστέρι”

Είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς την ταινίαο πιο λαμπρό αστέρι” στην οποία η Αλίκη Βουγιουκλάκη ψυχαγωγεί την κόσμο της ψαραγοράς με τα τραγούδια της. Μία συγκεκριμένη σκηνή ήθελε την Αλίκη να χορεύει πάνω στο τραπέζι έχοντας τα χέρια της απλωμένα. Στο σημείο εκείνο του γυρίσματος ο χορευτής- χορογράφος Φώτης Μεταξόπολος θέλησε να σταματήσει το γύρισμα.

Για την ακρίβεια αναφώνησε ένα "στοπ” και οδήγησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο καμαρίνι της. Στην συνέχεια, όσο βρίσκονταν στο καμαρίνι της ζήτησε να σηκώσει τα χέρια της μπροστά στον καθρέφτη. Η Αλίκη τα σήκωσε όλο απορία, και κοιτώντας στον καθρέφτη γούρλωσε τα μάτια της.

Ποιο ήταν το πρόβλημα;

Όπως το έθεσε ο Φώτης Μεταξόπουλος σε μεταγενέστερη συνέντευξή του "Η Αλίκη τότε μεγάλωνε και άρχιζε να κουνιέται το κρέας στα χέρια της”.

"Παναγία μου Φώτη, τι είναι αυτό; Κρέμονται οι μυες, δεν θα ανέβω στο τραπέζι” φέρεται να του είπε η Αλίκη. Ο Φώτης με την σειρά του θέλησε να την αποτρέψει από το να μην χορέψει πάνω στο τραπέζι, δίνοντας της ένα έξυπνο tip. "Θ' ανέβεις αλλά όχι με λυγισμένα χέρια. Θα χορεύεις με τα χέρια πιο ψηλά και τεντωμένα” της απάντησε και εκείνη ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του και οι μυς της έγραψαν ωραία στην κάμερα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον ευχαρίστησε πολύ και έκτοτε δεν έπαψε να τον συμβουλεύεται.

Οι πληροφορίες του άρθρου αντλήθηκαν από το βιβλίο: "Φώτης Μεταξόπουλος: Χορεύοντας με το φως και το μετάξι"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share