Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Η κατάσταση είναι οριστική και δεν έχει γυρισμό για την Κέιτ Μίντλετον, ο Ουίλιαμ τα έχει ετοιμάσει όλα: «Το κλειδί στην ασθένειά της πλέον είναι...»

Η πραγματική ενημέρωση για την κατάσταση της Πριγκίπισσας

30 Μαΐου 2024 13:22
Η κατάσταση είναι οριστική και δεν έχει γυρισμό για την Κέιτ Μίντλετον, ο Ουίλιαμ τα έχει ετοιμάσει όλα: «Το κλειδί στην ασθένειά της πλέον είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη της μάχη, προκειμένου να βγει νικήτρια στην περιπέτειά της με τον καρκίνο, με την ίδια να παλεύει και τις πληροφορίες να διαρρέουν σχεδόν... με το σταγονόμετρο ως προς την κατάστασή της, περιμένοντας το πότε θα έρθουν οριστικά τα καλά νέα.

Όλα δείχνουν, πάντως, να πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, με άνθρωπο κοντινό του ζευγαριού με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να αναφέρεται στην πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, αποπνέοντας αισιοδοξία για μια αίσια έκβαση της κατάστασής της.

Τα νεότερα που προέκυψαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

«Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός, ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία της και τα πάει πολύ καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο εν λόγω φίλος του ζευγαριού, συμπληρώνοντας πως όλη αυτή η διαδικασία έχει αποτελέσει μια πολύ δύσκολη στιγμή, γεμάτη αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, που κατάφερε να εντοπίσει από νωρίς τον όγκο και να τον αντιμετωπίσει εγκαίρως.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2023, με την Κέιτ να επιθυμεί να επανέλθει σύντομα στα δημόσια της καθήκοντα και να βρίσκεται ίσως πιο σύντομα σε αυτό το σημείο, σε σύγκριση με όσα μπορεί να πιστεύουμε. «Το κλειδί τώρα είναι να αποφύγει οποιαδήποτε στρεσογόνο κατάσταση και να γίνει απλά η δουλειά«, αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος. Το παλάτι, πάντως, επισημαίνει πως η Κέιτ θα αργήσει ακόμη να εμφανιστεί δημόσια, αφού πρώτα θέλουν να σιγουρευτούν, ότι όλα θα πάνε καλά για την Πριγκίπισσα, χωρίς να βιάζονται για κάποια τέτοια της εμφάνιση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share