Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Μαθεύτηκε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Του έβαλε το κινητό στο αφτί για να μιλήσει, μα, του λέω δεν μπορεί» (video)

Έγινε γνωστό για τον καλλιτέχνη

30 Μαΐου 2024 13:27
Μαθεύτηκε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Του έβαλε το κινητό στο αφτί για να μιλήσει, μα, του λέω δεν μπορεί» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας, χθες Τετάρτη 29/5.

Το ευχάριστο γεγονός δε θα γινόταν να μη σχολιαστεί από τις εκπομπές, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο πλατό του «Super Κατερίνα», να αποκαλύπτει ένα άγνωστο περιστατικό από το νοσοκομείο που σημειώθηκε όταν πήγαν να τον επισκεφθούν μαζί με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Τι συνέβη στο νοσοκομείο με τον Δημήτρη Σταρόβα

«Έχουμε πάει στο νοσοκομείο, είναι ξαπλωμένος ο Δημήτρης και δίπλα του ήταν η Άννα και του κάνω πλάκα να περάσουμε καλά. Μπαίνει μέσα ένας ντράμερ, παλιός συνεργάτης του Δημήτρη. Τον βλέπει και ο Δημήτρης δεν μιλούσε, ήταν οι πρώτες ημέρες. Του λέω δε μιλάει καθόλου και προσπαθούσε να τον κάνει να μιλήσει από αγάπη, κι εκείνη την ώρα είπε ότι θέλει να του μιλήσει ένας τραγουδιστής. Του λέω δε μιλά και μου απαντά "ναι, αλλά θέλει να του μιλήσει", Πήρε τηλέφωνο τον τραγουδιστή και έβαλε το κινητό στο αφτί του Δημήτρη. Μα, του λέω ότι δεν μπορεί να μιλήσει και τι να του πει του ανθρώπου. Ε, μετά το κατάλαβε», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η αποκάλυψη φίλου του Δημήτρη Σταρόβα

Φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αναφέρθηκε στην υγεία του καλλιτέχνη και την ψυχολογία του.

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί. Oπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βγήκε νικητής και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό,τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες. Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω. Πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο», αποκάλυψε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share