Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης κατά του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση» - Ράκος η μητέρα του τραγουδιστή (video)

«Αυτά τα τέρατα που κάνει στην πίστα...»

25 Μαΐου 2024 15:25
Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης κατά του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση» - Ράκος η μητέρα του τραγουδιστή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταπέλτης ήταν ο Νίκος Μουρατίδης κατά του Γιώργου Μαζωνάκη. Αναμφισβήτητα, η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω, ήταν το Νο.1 θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββάτου.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Σήκωσε τα χέρια ψηλά ο Γιώργος Μαζωνάκης απέναντι στην αδερφή του: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση» (video)

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον ALPHA, ο παρουσιαστής μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την είδηση πως βρίσκεται στα δικαστήρια με πρόσωπο από την οικογένεια του.

Να σημειώσουμε πως όπως κυκλοφόρησε, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδερφής του για τη διασφάλιση της περιουσίας του.

Τι είπε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Δεν είναι μάνατζερ η Βάσω Μαζωνάκη. Τον ανέλαβε σούπερ σταρ και ήταν εκεί και σήκωνε το τηλέφωνο. Το μάνατζερ είναι σοβαρή υπόθεση. Οι μάνατζερ χτίζουν μεγάλες καριέρες», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που έχει γίνει τώρα. Μπήκα και έψαξα και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Άλλοι έγραφαν ότι μπήκε στον λογαριασμό του και δεν βρήκε λεφτά και ότι του τα πήρε η Βάσω, άλλοι για το σπίτι στη Μύκονο (δείτε βίντεο), άλλοι ότι είχε απαίτηση στην περιουσία του γιατί ήταν η μάνατζερ που τον βοήθησε να ανέβει. Η Βάσω δεν έχει τις γνώσεις να είναι μάνατζερ, έχει τα δικά της προσωπικά θέματα», σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

Για την συνεργασία τους που κράτησε για περίπου 10 χρόνια είπε: «Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να είναι συνεπής στη δουλειά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση όμως. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι μετά να συνεργαστούν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα», αποκάλυψε για τη μεταξύ τους συνεργασία ο Νίκος Μουρατίδης.

«Αυτά τα τέρατα που κάνει στην πίστα...»

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του πρόσφατα αλλά από αυτά που μαθαίνω από στιχουργός και συνθέτες ή από αυτά που βίντεο που αναρτά ο ίδιος, αυτά τα τέρατα που κάνει στην πίστα, ντρέπομαι, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Περίμενα μια άλλη καριέρα για τον Γιώργο. Μέχρι και πιπί έκανε στην πίστα. Δεν είναι ευχάριστα πράγματα αυτά αυτό που ονειρεύεσαι για έναν καλλιτέχνη», ανέφερε επίσης ο Νίκος Μουρατίδης.

Ράκος η μητέρα του τραγουδιστή

Στην εκπομπή I love Σουκού η Μπέττυ Μαγγίρα μοιράστηκε τις πληροφορίες της και αναφέρθηκε στις ισορροπίες που διαταράχτηκαν στην οικογένεια του τραγουδιστή αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του έχει στενοχωρηθεί βαθιά με την ιστορία.

«Η Βάσω ήταν τα πάντα για τον Γιώργο, όπου ήταν εκείνος δίπλα ήταν και η Βάσω. Τον βοηθούσε, τον προστάτευε σε κάποια θέμα, απομάκρυνε ενδεχομένως κάποιους ανθρώπους που δεν ήθελε να έχει δίπλα του. Γιώργος και Βάσω ήταν αυτοκόλλητοι. Το θέμα είναι ότι ειπώθηκαν πάρα πολλά, ότι και παλαιότερα υπήρχαν οικονομικά θέματα».

«Είναι πολύ άσχημο αυτό με την οικογένεια και είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να δουλέψεις με τα αδέλφια σου. Με έναν ξένο, αν έρθεις σε αντιπαράθεση, θα πετάξεις και μία βρισιά. Με τα αδέλφια δεν είναι το ίδιο, εδώ η οικογένεια έχει διχαστεί. Η μαμά είναι μες στη στεναχώρια» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 μίλησε και ένας φίλος και πρώην συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη περιγράφοντας πώς ο ίδιος είχε βιώσει τις σχέσεις των δύο αδελφών.

«Η συνεργασία και η φιλία μου με τον Γιώργο ξεκίνησε την περίοδο που συνεργαζόταν με την αδελφή του. Οι σχέσεις τους τότε ήταν άψογες, δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν είχε φτάσει στα αυτιά μου τίποτα όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας. Η συνεργασία ήταν άψογη. Προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο ούτε από τον Γιώργο ούτε από την Βάσω.

Γενικά ήταν λίγο κλειστοί προς τους συνεργάτες τους και καλά έκαναν έτσι και δεν βλέπαμε τι γινόταν μέσα. Αυτό που έδειχναν σε εμάς ήταν ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τελευταία φορά που τους είδα μαζί, ήταν τον Δεκέμβριο του 2019. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να υπήρχε από τότε το πρόβλημα γιατί απ’ ότι θυμάμαι μέχρι πριν δυο χρόνια ο Γιώργος έβγαζε κάποια βίντεο με τον σύντροφο της Βάσως. Η τελευταία φορά που μίλησα με τον Γιώργο ήταν πριν τρεις εβδομάδες. Ήταν πολύ χαρούμενος μιλούσε για τα επαγγελματικά του και κάποια σχέδια για το καλοκαίρι και τον χειμώνα» δήλωσε το πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share