Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024

Το έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιάγκας για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε καθίσει μαζί κανά δυο φορές και...» (video)

«Το είχε τολμήσει...»

9 Μαΐου 2024 14:59
Το έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιάγκας για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε καθίσει μαζί κανά δυο φορές και...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επί προσωπικού γνώριζε την Άννα Παναγιωτοπούλου, όπως αποκάλυψε, ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τον θάνατο της ηθοποιού, που σήμερα (9/5) κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Εικόνες από την κηδεία μετέφεραν και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο για να μιλήσει για τη γνωριμία που είχε με την ηθοποιό και τις συναντήσεις τους στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο.

«Ήταν Τηνιακή, χωρίς να έχει γεννηθεί στην Τήνο»

Αναλυτικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εγώ την αγαπάω διπλά, διότι ήταν Τηνιακή, χωρίς να έχει γεννηθεί στην Τήνο. Είχε ένα σπίτι εκεί στα Υστέρνια της Τήνου κι εγώ, μέχρι να επιβαρυνθεί η υγεία της τα τελευταία χρόνια - κάποιοι είπαν τι είχε, εγώ δε θέλω να λέω προσωπικά δεδομένα ακόμα και τώρα που έχει φύγει ο άνθρωπος - όταν λοιπόν ήταν σε θέση πραγματικά να είναι καλά και να επικοινωνεί, είχαμε καθίσει κανά δυο φορές κάτω στις ταβέρνες στην παραλία των Υστερνίων και είχαμε πιει ένα ουζάκι. Είχαμε κάτσει, είχαμε μιλήσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Η Άννα 1-2 χειμώνες είχε μείνει κιόλας. Το είχε τολμήσει... Δύσκολο τώρα να μείνεις χειμώνα στο νησί. Το είχε καταφέρει. Τη λάτρευε την Τήνο και ειδικά τα Υστέρνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share