Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Αλλάζουν όλα στο Παλάτι: Ραγδαίες εξελίξεις με Κέιτ Μίντλετον & πρίγκιπα Ουίλιαμ, «Ήταν σκληρό και για τους δύο»

Νέα δεδομένα για τη βασιλική οικογένεια

28 Απριλίου 2024 18:55
Αλλάζουν όλα στο Παλάτι: Ραγδαίες εξελίξεις με Κέιτ Μίντλετον & πρίγκιπα Ουίλιαμ, «Ήταν σκληρό και για τους δύο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τον σάλο του τρίτου προσώπου καθώς και της διάγνωσης της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

Η μάχη της Κέιτ Μίντλετον με τον καρκίνο ήταν «σκληρή» για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς «προσπαθούν να συμβιβάσουν την ευημερία των παιδιών τους με τη σοβαρότητα της διάγνωσής της», ισχυρίστηκε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Μετά την αποκάλυψη της πριγκίπισσας μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο τον Μάρτιο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αποσύρθηκαν στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Άνμερ Χολ στο Νόρφολκ, όπου πέρασαν το Πάσχα με τα παιδιά τους. Πιστεύεται ότι η μητέρα της πριγκίπισσας, Κάρολ, μετακόμισε μαζί τους για να προσφέρει επιπλέον υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης: Όλοι λυπούνται την Κέιτ Μίντλετον - Απανωτές μαχαιριές για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Με τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis να επιστρέφουν στο σχολείο μετά τις διακοπές, το ζευγάρι έχει επιστρέψει και αυτό στη δουλειά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε χαλαρός καθώς επισκέφτηκε το Surplus to Supper, μια φιλανθρωπική οργάνωση αναδιανομής πλεονάζοντος φαγητού στο Surrey, στις 20 Απριλίου, ενώ ήταν λαμπερός καθώς συνομιλούσε με το προσωπικό του οργανισμού. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, μίλησε με τη Rachel Candappa, η οποία έδωσε ευγενικά τις κάρτες του πατέρα των τριών παιδιών, ευχόμενος τόσο στη σύζυγό του όσο και στον πατέρα του στις ατομικές τους μάχες με τον καρκίνο. Σε μια συγκινητική στιγμή μεταξύ των δύο, έβαλε το χέρι του στον ώμο της σε ένδειξη ευχαριστίας. Καθώς τον παρότρυνε να «φροντίσει» την Πριγκίπισσα, είπε επανειλημμένα: «Θα το κάνω, θα το κάνω».

«Ήταν σκληρό και για τους δύο»

Τώρα, οι ειδικοί εξηγούν το πόσο δύσκολη ήταν η ισορροπία της οικογενειακής τους ζωής και του βασιλικού τους καθήκοντος, με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson να λέει στο περιοδικό Hello! «Ήταν σκληρό και για τους δύο, κυρίως ως γονείς, καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους με τη σοβαρότητα της διάγνωσής της». Στη συνέχεια εξήγησε ότι το ζευγάρι, που θα γιορτάσει την επέτειο του γάμου του στο τέλος του μήνα, έχει έρθει «πιο κοντά» εν μέσω της μάχης για την υγεία. Πρόσθεσε ότι ο δεσμός τους είναι πλέον «ακλόνητος», προσθέτοντας, «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ουίλιαμ ήταν ο βράχος της Κέιτ. Αυτός είναι ο σταθερός στη ζωή της και αυτή βρίσκεται στην καρδιά της δικής του».

Συνέχισε εξηγώντας ότι η διάγνωση του καρκίνου ήταν ένα «τεράστιο πλήγμα» για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να «ακολουθήσει μια ρουτίνα» για χάρη των παιδιών τους.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του μικρότερου γιου τους Λούις στις 23 Απριλίου. Το ζευγάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις που τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα της Ουαλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Χρόνια Πολλά, Πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευγενικές ευχές σήμερα.»

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Κέιτ Μίντλετον και φαίνεται να δείχνει τον μικρό να χαλαρώνει στο γκαζόν στο σπίτι πάνω σε μια κουβέρτα. Φορώντας ένα καρό πουκάμισο και ένα μπλε σορτσάκι, ο Λούις γελάει στη μητέρα του ενώ σταυρώνει τα χέρια του και ακουμπάει σε μια κρεμ και μαύρη κουβέρτα για πικνίκ.

“Όλοι κάνουν το καλύτερο για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα” αναφέρει πηγή στο βρετανικό OK!. “Το σπίτι τους είναι γεμάτο με τα αγαπημένα της λουλούδια, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα αγαπημένα της σνακ. Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο Adelaide Cottage”.

“Λένε στην Kate ιστορίες, της φέρνουν τσάι και της φτιάχνουν σούπα. Η Charlotte οργάνωσε μέχρι και σπα. Χρειάζεται ξεκούραση αλλά η καρδιά της Kate δεν πάει να τα διώξει”.

“Ακολουθούν κάποιους νέους κανόνες, όπως το να μαζεύουν μόνα τους και να φτιάχνουν τα σνακ τους αλλά και να σιγουρεύονται ότο πλέον να χέρια τους γιατί η Kate δεν πρέπει να εκτίθεται σε μικρόβια κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας” εξηγεί πηγή στο περιοδικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share