Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Κόντρα... για γερά νεύρα ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι πρόστυχο αυτό που έκανε με τη Λιόλιου» - «Έπρεπε να μείνω σιωπηλή για να πουλήσω τα ρουχαλάκια μου;»

Το περιστατικό που «πυροδότησε» τη μεταξύ τους κόντρα

28 Απριλίου 2024 11:48
Κόντρα... για γερά νεύρα ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι πρόστυχο αυτό που έκανε με τη Λιόλιου» - «Έπρεπε να μείνω σιωπηλή για να πουλήσω τα ρουχαλάκια μου;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ηλίας Ψινάκης και η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως ξεκινούν μια νέα κόντρα στην ελληνική showbiz, με τον μάνατζερ να τοποθετείται εναντίον της στη ζωντανή ροή του J2US και να αναφέρεται και εν συνεχεία εναντίον της επιχειρηματία και influencer.

Αμέσως μετά το live λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, όπου εξήγησε τι τον ενόχλησε πολύ και για αυτό δεν συμπαθεί την σύντροφο του Ίαν Στρατή.

«Μα δεν είναι δικό της θέμα. Εγώ το πρόβλημα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο κύριος Στρατής, που είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Να μετανιώσω γιατί; Δεν ξέρω την λέξη. Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε "ψηφίστε μας". Είναι πολύ κύριος», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Και εξήγησε: «Ήταν πρόστυχο όχι προς το πρόσωπο μου. Άρχισε με τα metoo ως ο σταυροφόρος των metoo να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία μια βδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της, γιατί δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου. Αυτά εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

Η απάντηση της Συνατσάκη

Τη δική της απάντηση αποφάσισε να δώσει το πρωί της Κυριακής (28/4) η Μαίρη Συνατσάκη στον Ηλία Ψινάκη μετά τα όσα είπε για την ίδια ο γνωστός μάνατζερ κατά τη διάρκεια του J2US, στο οποίο διαγωνίζεται ο σύντροφός της Ίαν Στρατής.

Η Μαίρη Συνατσάκη που δεν έχει μάθει να μην απαντάει σε ό,τι θεωρεί ότι την θίγει και την προσβάλλει, μέσα από την ανάρτησή της επιμένει για σεξιστική συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη κατά της Κατερίνας Λιόλιου και τονίζει πως αν ήθελε να πουλήσει τα ρούχα της, όπως εκείνος υποστήριξε, θα επιδίωκε την εύνοιά του, μιας και έχει μεγάλη επιρροή σε θέματα Lifestyle.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινλακη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ηλία Ψινάκη

Το συμβάν ανάμεσα σε Ψινάκη και Λιόλιου

Η αντιπάθεια ανάμεσα τους ξεκίνησε το 2022 όταν ο Ηλίας Ψινάκης ως guest βρέθηκε στο X-factor. Σε ένα από τα live λοιπόν, βρέθηκε στα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα «αστείο», μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα.

Η κίνηση αυτή τότε του Ηλία Ψινάκη είχε σχολιαστεί έντονα τόσο από τα social media όσο και από τις εκπομπές, με την Μαίρη Συνατσάκη να παίρνει θέση. Πολλές φορές έχει τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

«Τα "με αγάπη" σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992» ήταν η ανάρτηση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη και όπως φαίνεται ενόχλησε έντονα τον Ηλία Ψινάκη που περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να απαντήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share