Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Επιτέλους επιστρέφουν τα χαμόγελα για τον Δημήτρη Κόκοτα, το ανακοίνωσαν: «Ίσως και έως το τέλος της εβδομάδας...»

Πολύ θετικά τα νέα για τον τραγουδιστή

23 Απριλίου 2024 11:52
Επιτέλους επιστρέφουν τα χαμόγελα για τον Δημήτρη Κόκοτα, το ανακοίνωσαν: «Ίσως και έως το τέλος της εβδομάδας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για να μείνει ζωντανός, μετά το καρδιακό και το έμφραγμα που είχε υποστεί, με τις πρώτες θετικές ενδείξεις επιτέλους να έρχονται σχεδόν ένα μήνα, μετά τη διακομιδή του στη ΜΕΘ, τη στιγμή που η σύζυγός του εμφανίζεται πιο συγκρατημένη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως μετέφερε το «Πρωινό», αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα μετά τη μειωμένη δόση φαρμάκων για την καταστολή του, με σκοπό την αφύπνισή του. Ο Δημήτρης Κόκοτας ανακτά τις αισθήσεις του, με τις νέες εξετάσεις να ακολουθούν για την πλήρη κλινική του εικόνα, που ενδέχεται να είναι εξαιρετικά θετική έως το τέλος της εβδομάδας.

Σε ελάχιστες λέξεις φάνηκε όλη η πραγματικότητα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτό που ζήτησε η οικογένειά του μετά την νέα εξέλιξη...»

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, με τους γιατρούς να πραγματοποιούν σπουδαίες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, κάνοντάς του τραχειοστομία τις τελευταίες ώρες, αν και δε δείχνει να έχει μόνο καρδιολογικό πρόβλημα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

«Του έκαναν τραχειοστομία. Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο του», τόνισε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγεία του τραγουδιστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share