Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Δυστυχώς νέος κύκλος αγωνίας για τον Δημήτρη Κόκοτα - Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι για τον τραγουδιστή

Τα νεότερα στοιχεία για την πορεία του

23 Απριλίου 2024 09:17
Δυστυχώς νέος κύκλος αγωνίας για τον Δημήτρη Κόκοτα - Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι για τον τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκίνησε σταδιακά η τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΓΝΑ Γεννηματάς. Ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα με την κατάσταση της υγείας του όλο αυτό το διάστημα να είναι κρίσιμη.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Το Πρωινό», σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα η προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του τραγουδιστή, ώστε να έχουν τα επόμενα 24ωρα μια καλύτερη εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Μετά από απόφαση του ιατρικού συμβουλίου, υπάρχουν ενδείξεις που επιτρέπουν τα πρώτα στάδια της αφύπνισης ώστε να δουν την εικόνα του και την αντίδρασή του.

«Περιμένουμε με υπομονή»

Η σύζυγός του Κατερίνα Πετράκη είχε μιλήσει στην εκπομπή του Open, Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ κι ανέφερε ότι: "Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή κι εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή".

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το πώς είναι η ψυχολογία της, είπε: "Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δε με αφήνει. Προσπαθώ όμως, γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share