Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Διαλύονται» τα πάντα στη βασιλική οικογένεια ένα μήνα μετά τη διάγνωση για την Κέιτ Μίντλετον: Στα «μαχαίρια» Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ;

Η διαφωνία του ζευγαριού που έδειξε τα προβλήματα

23 Απριλίου 2024 08:55
«Διαλύονται» τα πάντα στη βασιλική οικογένεια ένα μήνα μετά τη διάγνωση για την Κέιτ Μίντλετον: Στα «μαχαίρια» Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βασιλική οικογένεια βιώνει μια από τις πιο σημαντικές της δοκιμασίες εδώ και πολλά χρόνια, μετά τη διπλή διάγνωση με καρκίνο για τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, με τη δεύτερη ειδικά να απολαμβάνει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την παγκόσμια κοινότητα, που αναμένει να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και πρόκειται για τη διάδοχο του θρόνου δίπλα στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Την ίδια στιγμή, στο... δικό τους κόσμο φαίνεται πως ζουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι παρακολουθούν το τι συμβαίνει στο Μπάκιγχαμ και, παράλληλα, συνεχίζουν τη ζωή τους στις ΗΠΑ. Τη στιγμή, που άπαντες περιμένουν να υπάρξει κάποια επίσκεψη του Χάρι στη Βρετανία, ώστε να δείξει τη στήριξή του, στην οικογένειά του, το ζευγάρι προχωρά με δύο παραγωγές στο Netflix.

Οι επερχόμενες παραγωγές και το σημείο τριβής με τα παιδιά τους

Η γνωστή πλατφόρμα, άλλωστε, αποτελεί μέρος των επιχειρήσεών τους και των κινήσεων, που πραγματοποιούν στις ΗΠΑ από τότε, που μετακόμισαν στην χώρα. Οι δυο τους ετοιμάζουν δύο σόου στο Netflix, το ένα αφορώντας τις οικιακές εργασίες, τη διασκέδαση και την φιλία, το άλλο ασχολούμενο με το US Open πρωτάθλημα πόλο. Πρόκειται, δηλαδή, για δύο παραγωγές, όπου καθεμία από αυτές ανταποκρίνεται στα «θέλω» του ζευγαριού, την ίδια στιγμή που ο αδελφός της Μέγκαν δεν φαίνεται... πολύ υποστηρικτικός.

Ένα σημείο τριβής, όμως, ήταν το αν τα δύο παιδιά τους, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, θα εμφανίζονταν σε αυτές τις παραγωγές. Η διαφωνία τους ήταν αρκετά έντονη και νικητής στην αντιπαράθεση, τελικά, αναδείχθηκε ο Χάρι, με τα παιδιά τους να μην εμφανίζονται καθόλου σε δημόσια θέα, αλλά βασιλική πηγή να επισημαίνει, ότι το ζευγάρι πολλές φορές δε βρέθηκε στην ίδια γραμμή για το ζήτημα.

Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι σοβαρό, αναφορικά με το μέλλον του ζευγαριού, αλλά μπορεί και να μη σημαίνει απολύτως τίποτα. Μένει να φανεί, βέβαια, και με τον Χάρι να επιθυμεί σύντομα να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, το πώς θα περάσουν αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη, που δείχνει να δημιουργείται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share