Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνουν την Μέγκαν Μάρκλ: Ο αδερφός της την γελοιοποιεί στο YouTube (video)

Στο στόχαστρο του ετεροθαλούς αδερφού της

17 Απριλίου 2024 14:07
Σε «χλωρό κλαρί» δεν αφήνουν την Μέγκαν Μάρκλ: Ο αδερφός της την γελοιοποιεί στο YouTube (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν την αφήνουν να ηρεμήσει την Μέγκαν Μάρκλ, αφού τώρα έχει μπει στο στόχαστρο του ετεροθαλού της αδερφού, Τόμας Μαρκλ Τούνιορ.

Το διαδίκτυο έχει βουίξει με τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube ο 57χρονος Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ, στα οποία γελοιοποιεί απροκάλυπτα τη δούκισσα του Σάσεξ.

Δείτε επίσης: Απογοητευτικός ο Χάρι τη στιγμή που τον έχουν ανάγκη Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έμπλεξε ξανά σε δικαστικές περιπέτειες!

Στο βίντεο που ανάρτησε ο 57χρονος εμφανίζεται με μία περούκα, κορδέλα και ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του, για να μιμηθεί τη Μέγκαν Μαρκλ ως έγκυο.

«Το όνομά μου είναι Me-again (που σημαίνει: εγώ πάλι)» ακούγεται να λέει ειρωνικά για την αδερφή του.

«Απλώς επιδείκνυα το νέο καρούμπαλο που αγόρασα μεταχειρισμένο στο eBay από το Μοντεσίτο» συνέχισε να λέει γελώντας.

«Αν δεν σου αρέσει, μην το βλέπεις, σωστά; Θα καβαλήσω αυτά τα φτερά, μωρό μου. Ω, ναι, αν δεν ήταν η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξέρω τι θα έκανα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο του βίντεο.

Η βασιλική σχολιάστρια, Jennie Bond ανέφερε: «Με το να έχει την ίδια της τη σάρκα και το αίμα της να ηγείται της επίθεσης εις βάρος της, πρέπει να είναι κάτι σαν την απόλυτη προδοσία για τη Μέγκαν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...

Ο Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ έχει εκτοξεύσει μια σειρά από προσβολές και θεωρίες συνωμοσίας σε κλιπ που στοχεύουν στην αποξενωμένη ετεροθαλή αδερφή του και δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται πως τα αδέρφια Μαρκλ φέρονται να έχουν κόψει κάθε είδους επαφή για περισσότερο από μια δεκαετία. Ο 57χρονος Τόμας Μαρκλ εργάζεται ως εγκαταστάτης παραθύρων και είναι το ένα από τα δύο ετεροθαλή αδέλφια της Μέγκαν Μαρκλ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Το έκαναν γνωστό Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Έκτακτη ανακοίνωση πριν την επίσκεψη στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε λίγο καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τους έχει δοθεί μια προειδοποίηση πριν από την επανένωσή τους με τη βασιλική οικογένεια.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Δούκας του Σάσεξ είναι ανοιχτός σχετικά με μία ενδεχόμενη επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα μπορούσε να συμβεί και νωρίτερα απ’ όσο πιστεύουν οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Ο δεύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου αναμένεται να επιστρέψει στην Βρετανία τον επόμενο μήνα, με αφορμή μια ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων Invictus.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας προειδοποίησε πως το ζευγάρι «έχει ακόμα δρόμο να διανύσει» πριν από την κοινή του επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το έκαναν γνωστό Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Έκτακτη ανακοίνωση πριν την επίσκεψη στο Λονδίνο

Η πρόβλεψη για την υγεία της Κέιτ

Την ίδια ώρα πρώην διευθύνων σύμβουλος μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την Κέιτ Μίντλετον, πιστεύει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα τα πάει καλά στον αγώνα που δίνει για της υγείας της.

Ο Γκράχαμ Μπάτλαντ, ο οποίος μοιράστηκε τη δική του διάγνωση καρκίνου σε μια ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία στο ραδιόφωνο, γνώρισε την Κέιτ Μίντλετον όταν η πριγκίπισσα επισκέφτηκε την φιλανθρωπική οργάνωση.

«Αν το αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπισε την αλλαγή της σε μέλος της βασιλικής οικογένειας, θα τα πάει θαυμάσια», εξήγησε ο Μπάτλαντ.

Η φιλανθρωπική οργάνωση ονομάζεται «East Anglia’s Children’s Hospices» και παρέχει φροντίδα και υποστήριξη σε παιδιά και νέους ανθρώπους με απειλητική ή περιοριστική για τη ζωή ασθένεια, καθώς και στις οικογένειές τους. Η πριγκίπισσα υποστηρίζει την οργάνωση από το 2012 και ο Μπάτλαντ ήταν δίπλα της όταν έβγαλε την πρώτη της ομιλία ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Την πρώτη φορά που μπήκε σε ένα δωμάτιο το κεφάλι της ήταν χαμηλωμένο και ήταν ντροπαλή. Τώρα φωτίζει το δωμάτιο», ανέφερε ο Μπάτλαντ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share