Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

«Πυρ και μανία» ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Πανόπουλο - «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;»

Έξαλλος ο δημοσιογράφος με τις δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

19 Απριλίου 2024 22:14
«Πυρ και μανία» ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Πανόπουλο - «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρ και μανία φαίνεται πως έγινε ο Δημήτρης Παπανώτας, λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον συνάδελφο του και επίσης υποψήφιο ευρωβουλευτή, Δημήτρη Πανόπουλο. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο νεαρότερος δημοσιογράφος το πρωινό της Παρασκευής (19/4).

«Άνθρωποι που έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Έχουμε πολλά φαινόμενα ανισότητας, έμφυλης βίας, οπότε ένα κόμμα που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να το υποστηρίζει αυτό το πράγμα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Πανόπουλος. «Ήταν λάθος η δήλωση, δεν έχει θέση στο ψηφοδέλτιο, προχωράμε όμως»

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Δημήτρης Παπανώτας επέλεξε να τοποθετηθεί καθ’ όλα αιχμηρά για τον συνάδελφο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ!!! Ή την είδε πρόεδρος; Κάτι πήρε το αυτί μου για έμμισθη θέση κάποιου νεοσυριζαίου στο υπουργείο μετανάστευσης. Φυσικά επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Και για κάποιον που πέταξε έξω ο κ. Καιρίδης με την άφιξη του στο υπουργείο. Λέτε να; Μπα, δεν πιστεύω. Κάτι θα είχε καταλάβει ο ένθερμος υποστηρικτής του εν λόγω υποψηφίου ευρωβουλευτή, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος; Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιoς είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση. Κάποιος να του κάνει δώρο ένα σαβουάρ βίβρ. Πρόεδρε, μήπως εσύ; Που είσαι και φίλος του;».

«Υ.Γ. Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα (κι ας μη το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος… Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια» καταλήγει ο Δημήτρης Παπανώτας στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share