Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Άννα Μπεζάν: Το πρόβλημα υγείας που την έφερε πιο κοντά με την Χριστίνα Παππά (video)

«Ήταν καθοριστικό για την σχέση μας»

19 Απριλίου 2024 19:35
Άννα Μπεζάν: Το πρόβλημα υγείας που την έφερε πιο κοντά με την Χριστίνα Παππά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή στο J2US, η Άννα Μπεζάν έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Μέσα σε όλα, δε, το όμορφο μοντέλο μίλησε με τρυφερότητα για την σχέση που έχει αναπτύξει πια με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τον γιό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μπεζάν εκμυστηρεύτηκε πως «σε λίγες ημέρες θα περπατήσουμε μαζί με την Χριστίνα Παππά για πρώτη φορά στην πασαρέλα του Fashion Week. Ανυπομονούμε γιατί θα γίνει για πρώτη φορά αυτό και η Χριστίνα έχει να περπατήσει αρκετά χρόνια στην πασαρέλα, όπως αντίστοιχα και γω. Έχω να περπατήσω από την πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια στο GNTM».

«Όταν μας έγινε η πρόταση, χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί είναι κάτι που αγαπάμε και οι δυο πολύ και είναι από τα κοινά μας σημεία με την Χριστίνα. Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχουμε δεθεί πολύ. Καμία σχέση στην αρχή δεν είναι εύκολη, η αγάπη έρχεται με τον χρόνο και την τριβή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους».

«Υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας που είχε η μικρή μου κόρη και αυτό ήταν καθοριστικό για την σχέση μας, μας έφερε πιο κοντά. Γενικά όμως δεν είχαμε πολύ δύσκολες φάσεις. Παιδί της δηλαδή να ήμουν, δεν θα μοιάζαμε τόσο πολύ! Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία και συνήθειες και έχουμε φτιάξει με πολλή ειλικρίνεια όλη τη σχέση μας» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Μπεζάν στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.

Χριστίνα Παππά: Το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου στην εγγονή της

Η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για την περιπέτεια της εγγονή της και το "θαύμα" του Αγίου Νεκταρίου, τον ηλικιακό ρατσισμό, τον έρωτα, τον γιο της, αλλά και για τα κακοπροαίρετα σχόλια που έλαβε και απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για την εγγονή της, η ηθοποιός και επιχειρηματίας υπογράμμισε «η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει «γιαγιά». Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα η εγγονή μου να με λέει Χριστίνα και όχι «γιαγιά». Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μη λέμε «γιαγιά», ο γιος μου τη μητέρα μου την φωνάζει Νικολέτα». Παράλληλα, η Χριστίνα Παππά είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share