Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Σούσουρο με τον Δημήτρη Παπανώτα: Αυτή είναι η δήλωσή του χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Τελικά ορθώς σβήστηκε από το κόμμα;

19 Απριλίου 2024 15:22
Σούσουρο με τον Δημήτρη Παπανώτα: Αυτή είναι η δήλωσή του χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιδράσεις και τη συνακόλουθη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ «πυροδότησε» μία δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα για τη βία κατά των γυναικών.

Η εκπομπή «Fay’s Time» στην οποία ο δημοσιογράφος είχε κάνει τις επίμαχες δηλώσεις πρόβαλε ολόκληρο και αμοντάριστο το υλικό, το οποίο ο Δημήτρης Παπανώτας είχε χαρακτηρίσει «κοπτοραπτική».

«Εγώ είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι θέλετε για την κα. Δούνια να ρωτήσετε τον Κωνσταντάρα που είναι δεξιός, εγώ είμαι αριστερός. Ρωτήστε με για αριστερούς πολιτικούς, τους δεξιούς δεν τους ξέρω, δε με ενδιαφέρουν. Οι απόψεις τους είναι 100% αντίθετες από μένα, δε με νοιάζει. Είναι υποψήφια; Άλλο θέμα», αναφέρει αρχικά ο δημοσιογράφος του Happy Day.

«Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών με το οτιδήποτε συμβαίνει. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δε ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κα. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη.

Εγώ δε βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δε μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις μεταχειρίζονται καλά, έχουν τους μισθούς τους. Βλέπεις στην τηλεόραση να πληρώνονται λιγότερο οι γυναίκες; Όχι, περισσότερο μάλλον», αναφέρει ακόμα ο Δημήτρης Παπανώτας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share