Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ήρθε η κρίσιμη ώρα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Θα γίνει σύντομα νέα προσπάθεια - Όλα θα κριθούν από...»

Τι ισχύει για τον τραγουδιστή;

19 Απριλίου 2024 09:33
Ήρθε η κρίσιμη ώρα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Θα γίνει σύντομα νέα προσπάθεια - Όλα θα κριθούν από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς μια μεγάλη μάχη για την υγεία του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το καρδιακό και το έμφραγμα που είχε υποστεί, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον διατηρήσουν στη ζωή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, στο πλευρό του οποίου προσπαθεί να σταθεί σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος, συνεχίζει εδώ και πάνω από 20 μέρες να βρίσκεται στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το Πρωινό: «Χθες (17/4) έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα. Σταδιακά οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του».

«Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του» ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Το αισιόδοξο μήνυμα της αδελφής του

Η Ελένη Κόκοτα μίλησε στον Alpha για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 28 Μαρτίου.

Όταν η ρεπόρτερ ρώτησε την Ελένη Κόκοτα για το αν ο αδερφός της έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία, η ίδια απάντησε χωρίς να δώσει λεπτομέρειες αλλά διαβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα πηγαίνει καλύτερα.

«Εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει», είπε η αδελφή του τραγουδιστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share