Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

«Κόκκαλο» Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τι είναι αυτό που βλέπω…»

«Μπηχτές» για τον κωμικό

18 Απριλίου 2024 16:52
«Κόκκαλο» Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τι είναι αυτό που βλέπω…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά «πάγωσαν» πρόσφατα με τα λόγια ενός ηθοποιού, που με τις δηλώσεις του προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε πριν κάποια χρόνια στο «Πρωινό», όπου αναφέρθηκε στο θέατρο και την καριέρα του. Μάλιστα, δε δίστασε να αναφερθεί και στον Μάρκο Σεφερλή, υποστηρίζοντας ότι θα πήγαινε να παρακολουθήσει παράστασή του, μόνο και μόνο για να δει «τι πράγμα είναι αυτό», με τον κωμικό πάντως να «ξεσπά».

Η αναφορά του Λούλη στον Σεφερλή

Σκορδά: Εσύ τι παραστάσεις θα ήθελες να βλέπεις; Πες ότι δεν είσαι ο Χρήστος Λούλης, δε σε ξέρουμε κι έχεις την επιλογή να πας να δεις κρυφά θέατρο, ποια παράσταση θα έβλεπες; Πρόσεξε τι θα πεις...

Λιάγκας: Θα πήγαινε να δει Μάρκο Σεφερλή κρυφά, ντυμένος αλλιώς...

Λούλης: Εγώ θα πήγαινα μια φορά. Μια φορά. Δεν έχω δει πάει ποτέ.

Λιάγκας: Ούτε εγώ... Θες να πάμε μαζί μια φορά να δούμε Μάρκο Σεφερλή;

Λούλης: Πάμε, αλλά θα βάλουμε και περούκες και μουστάκια για να μη μας καταλάβει. Μια περιέργεια την έχω, θέλω να πάω να δω τι είναι αυτό το πράγμα...

Σκορδά: Δεν πας να δεις Σεφερλή, για να μην πουν ο Λούλης πήγε να δει Σεφερλή;

Λούλης: Όχι, καμία σχέση. Δεν πάω να δω τίποτα τώρα τελευταία. Άντε, τους πολύ φίλους μου πάω και βλέπω.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τη φετινή σεζόν έχει δει μόνο την παράσταση Φαίδρα.

Επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα ο Μάρκος Σεφερλής: «Έχουμε πληγωθεί πολύ - Πήραμε την απόφαση να…»

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πριν αρκετό καιρό, είχαν βρεθεί στο πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου και είχαν μιλήσει για τη σχέση τους, αλλά και για τα επαγγελματικά τους. Τι είχαν αποκαλύψει;

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν πώς πέρασαν στην καραντίνα. «Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις», είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε. Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share