Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

«Ξέσπασμα» από τον Μάρκο Σεφερλή: «Δυστυχώς...»

Η αντίδραση στις κριτικές

17 Ιανουαρίου 2022 14:50
«Ξέσπασμα» από τον Μάρκο Σεφερλή: «Δυστυχώς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του και τις κριτικές, που κάνουν εναντίον του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που... προσβλήθηκε πρόσφατα από μια παίκτρια, βρέθηκε στην «Ελένη», σκόρπισε γέλιο και μίλησε για την πλούσια καριέρα του.
«Το κοινό μου είναι αμετακίνητο. Δεν επηρεάστηκα από αυτά που άκουσα. Το κοινό μου αυτά που θέλει από μένα, τα παίρνει. Εγώ φροντίζω να εξελίσσω αυτό που κάνω αυτά τα χρόνια και να εξελίσσω και το κοινό μου» τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής για την αγάπη που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια από τους θαυμαστές του.

«Στο κοινό μου τώρα πια, είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν από παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έχουν κάνει παιδιά εκείνοι» συμπλήρωσε ο επιτυχημένος κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής.

Μιλώντας για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε ότι «πολλοί από τους παίκτες έρχονται αγχωμένοι, ενώ έρχονται και πολλοί απλά για να με γνωρίσουν, όχι για να κερδίσουν».

Η απάντηση στις κριτικές

«Σε κάθε παράσταση υπάρχει ένας που γελάει ακατάπαυστα» σημείωσε ο Μάρκος Σεφερλής, προσθέτοντας: «είναι και η διάθεσή μου τέτοια. Εγώ βγαίνω για να παίξω ένα παιχνίδι, να περάσω καλά, όχι για να παίξω θέατρο».

«Κάθε μέρα είναι κάτι άλλο, ξεχνάω τα πάντα και ανεβαίνω στη σκηνή και είμαι άλλος άνθρωπος» συμπλήρωσε.

«Οι κριτικές που έχουν γραφτεί από επαγγελματίες με επηρεάζουν και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ενώ και από θεατές που έχουν δει την παράσταση και μου λένε κάτι, το ακούω και το σκέφτομαι» τόνισε για την κριτική που του γίνεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share