Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ακολουθεί πολύ κρίσιμο διάστημα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Του μειώνουν τη δόση - Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε αν...»

Η αλήθεια για την κατάσταση του τραγουδιστή

17 Απριλίου 2024 11:40
Ακολουθεί πολύ κρίσιμο διάστημα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Του μειώνουν τη δόση - Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε αν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη του μάχη, για να διατηρηθεί στη ζωή, με την κατάστασή του να παραμένει σταθερή, αν και κρίσιμη, και τους γιατρούς να προσπαθούν διαρκώς για να υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη.

Όπως ανέφερε το «Πρωινό», το τελευταίο εγκεφαλογράφημα δεν έδωσε το «πράσινο φως», ώστε να γίνει άμεσα η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης. Οι γιατροί, ωστόσο, μειώνουν τη δόση που τον διατηρεί σε καταστολή, ώστε να κρίνουν αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρουν να τον ξυπνήσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του αγαπημένου τραγουδιστή. Κάπως έτσι, οι γιατροί ελπίζουν πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα μπορέσουν να κάνουν μια νέα προσπάθεια για την αποσωλήνωσή του.

Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η μυστική συμφωνία της οικογένειάς του τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη συμπαράσταση μιας ολόκληρης χώρας τη στιγμή, που παλεύει στη ΜΕΘ για τη ζωή του, με τους γιατρούς να ετοιμάζονται την νέα εβδομάδα να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, ώστε να τον αποσωληνώσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Επί Τόπου» χωρίς περιστροφές, η κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή είναι μεν κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την ατζέντη του, Σάντρα Βουτσά, να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία, που υπάρχει με την οικογένειά του.

«Μια ιστοσελίδα μίλησε για ιατρικό ανακοινωθέν, ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, κάτι που είναι ψέμα. Χρειάζεται υπομονή από όλη την οικογένεια. Δεν μπορώ να απαντήσω για την κατάστασή του, καθώς έχουμε συμφωνήσει να μιλά για αυτή μόνο η σύζυγός του Δημήτρη, η Κατερίνα. Προσωπικά δεν μπορώ να μπω στην Εντατική να τον δω», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share