Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

20 μέρες μετά την ανακοπή και το έμφραγμα: Δυστυχώς συνεχίζονται τα δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

16 Απριλίου 2024 13:40
20 μέρες μετά την ανακοπή και το έμφραγμα: Δυστυχώς συνεχίζονται τα δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την υγεία του, νοσηλευόμενος ακόμη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», με 20 μέρες να έχουν περάσει από την ανακοπή και το έμφραγμα, που υπέστη.

«Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία αποσωλήνωσης γιατί αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις για να δουν το σωστότερο ρυθμό αποσωλήνωσης. Θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα ώστε να είναι ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα εξετάσεων», ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στις νεότερες πληροφορίες.

Η αδελφή του απαντώντας για το αν έγινε τραχειοστομία: «Εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμα καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα σας τα πει ο ίδιος».

«Ότι χαροπαλεύει είναι προσωπικό δεδομένο»: Η Σάντρα Βουτσά αποκάλυψε την πραγματικότητα για τον Δημήτρη Κόκοτα (video)

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Δημήτρης Κόκοτας, μίλησε και ουσιαστικά ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως η ομάδα γιατρών του νοσοκομείου «Γεννηματάς» αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις της. Από τη μεριά της, η Σάντρα Βουτσά δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της σχετικά με λανθασμένα δημοσιεύματα, που αφορούν στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα.

Το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Να ξεκινήσω πρώτα λέγοντας πως, πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς του και ο δικός μου μπαμπάς έκαναν παρέα πολλά χρόνια, οπότε η σχέση μας είναι πιο κοντινή και δεν είναι απλά επαγγελματική.

Δεύτερον, θέλω να πω και για το "Γεννηματάς", πως από την εμπειρία που έχουμε μέχρι στιγμής είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, στη σύζυγο του Δημήτρη. Την ενημερώνουν κάθε ημέρα για το τι θα κάνουν.

Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα, δεν ξέρω αν είχε χαλάσει κάτι, αλλά ήταν προγραμματισμένη και έγινε την ημέρα που έπρεπε να γίνει. Θέλω να πω από τη δική μου εμπειρία για τα δημόσια νοσοκομεία, πως έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και για το "Γεννηματάς" έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι γιατί είναι ο Δημήτρης Κόκοτας, είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς, που θέλουν οι γιατροί να τους κάνουν καλά. Είναι απαράδεκτο να γράφονται κάποια πράγματα. Ακόμα και να ισχύουν κάποια από αυτά, ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

Αυτά τα πράγματα κανονικά είναι μηνύσιμα. Να ξέρουν, ότι τα προσωπικά δεδομένα έχουν πολύ αυστηρές ποινές. Να λένε ότι χαροπαλεύει; Τι είναι αυτά;», είπε η Σάντρα Βουτσά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share