Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Τάλε κουάλε η Ευγενία Μανωλίδου: Αυτή είναι η 25χρονη κόρη της Θεοδώρα Ολυμπία από τον πρώτο γάμο της (photos)

Ξεχώρισε για την ομορφιά της

15 Απριλίου 2024 15:08
Τάλε κουάλε η Ευγενία Μανωλίδου: Αυτή είναι η 25χρονη κόρη της Θεοδώρα Ολυμπία από τον πρώτο γάμο της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας παρευρέθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, για τα 30 χρόνια της «Ελληνικής αγωγής».

Ο υπουργός Υγείας παρουσίασε παράλληλα και το νέο του βιβλίο με τίτλο «Απλά Μαθήματα Ιστορίας» και πλήθος εκπροσώπων από τον πολιτικό κι επιχειρηματικό κόσμο έδωσαν το παρών, τιμώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου.

Δείτε επίσης: Μελαχρινή, πιο αδύνατη από ποτέ: Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη, δείχνει κοριτσάκι στη νέα της εμφάνιση

Τα βλέμματα, ωστόσο, στράφηκαν σε μία ξεχωριστή παρουσία της βραδιάς, στην 25χρονη κόρη της συνθέτριας, Θεοδώρα Ολυμπία. Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κι εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Δείτε φωτογραφίες

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα παιδιά τους

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης με τα παιδιά τους

«Και πάλι φίλος» ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το κράξιμο του Νίκου Καρβέλα: «Τον αγαπάω πάρα πολύ» (video)

Δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τον Νίκο Καρβέλα.

«H σημερινή ημέρα είναι πολύ ευτυχισμένη ημέρα και θέλω να ευχαριστήσω και την Ευγενία. Η Ευγενία είναι πρωταγωνίστρια γενικώς και το απέδειξε σήμερα που διοργάνωσε μια καταπληκτική εκδήλωση», ανέφερε αρχικά για την παρουσίαση του βιβλίου του.

«Ας μη χαλάσουμε μια ωραία μέρα για τον κ. Βελόπουλο», απάντησε για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, που του επιτέθηκε λεκτικά στη Βουλή.

Για το house tour του Στέφανου Κασσελάκη στο νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Η ιδέα της επίδειξης ενός πολύ ακριβού σπιτιού ως πρόεδρος ενός κόμματος μιας αριστεράς ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στην Ελλάδα, δε μου άρεσε».

Όσον αφορά τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, που αποθεώθηκε στα social media, σχολίασε: «Είναι σπουδαίος μουσικός, τον αγαπάω πάρα πολύ. Τα άλλα μπορούμε να τα βρούμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share