Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Σε ανοικτό «πόλεμο» ο Κάρολος με Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ λίγο πριν παραδοθεί ο θρόνος: «Μετά την Νταϊάνα βρήκε μια μητέρα στο πρόσωπό της...»

Το πρόσωπο όπου βρήκε στήριγημα ο Πρίγκιπας της Ουαλίας

14 Απριλίου 2024 10:04
Σε ανοικτό «πόλεμο» ο Κάρολος με Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ λίγο πριν παραδοθεί ο θρόνος: «Μετά την Νταϊάνα βρήκε μια μητέρα στο πρόσωπό της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παλάτι της Βρετανίας ζει αρκετά δύσκολες στιγμές εξαιτίας της διπλής διάγνωσης με καρκίνο για τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην προσπάθεια να ξεπεράσουν και οι δυο τους το πρόβλημα υγείας, που προέκυψε, έχοντας στο πλευρό τους μια ολόκληρη χώρα.

Αρκετοί, πάντως, επικεντρώνονται στο ποια είναι η θέση και ο ρόλος του Πρίγκιπα της Ουαλίας σε όλη αυτή την κατάσταση, με τον Ουίλιαμ να επιχειρεί να διατηρήσει αξιοπρεπή θέση. Ο φακός τον συνάντησε πρόσφατα να πηγαίνει στο γήπεδο με το μεγαλύτερο γιο του, τον Τζορτζ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει το μυαλό του διαρκώς στη σύζυγό του, στεκούμενος στο πλευρό της σε αυτή τη μεγάλη της περιπέτεια.

Η ισχυρή στήριξη που βρήκε ο Ουίλιαμ στα δύσκολα

Ο Ουίλιαμ, μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται διεθνώς έχει βρει σε ένα άλλο πρόσωπο το ισχυρό στήριγμα, που έψαχνε εν όψει του επόμενου κρίσιμου χρονικού διαστήματος. Ο λόγος γίνεται για την Κάρολ Μίντλετον, τη μητέρα της Κέιτ, για την οποία πολλοί αναφέρουν πως οι σχέσεις τους έχουν γίνει ακόμη πιο ισχυρές, με αφορμή το πρόβλημα υγείας της Πριγκίπισσας, με τον Ουίλιαμ να τη βλέπει ουσιαστικά πια ως δεύτερη μητέρα.

Η Κάρολ βρίσκεται με τη σειρά της διαρκώς στο πλευρό της Κέιτ, όπως και ο πατέρας της, Μάικ, με τους δύο να μένουν μαζί με τη βασιλική οικογένεια από το Πάσχα των Αγγλικανών, διαμένοντας στο Σάντριγχαμ. Ο Ουίλιαμ, πάντως, εθεάθη πρόσφατα σε παμπ της Αγγλίας με την Κάρολ Μίντλετον, με τους δύο να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα και να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο, στη μάχη που δίνει η Κέιτ για την υγεία της και τη δική τους προσπάθεια να σταθούν στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δε συμμετέχουν εδώ και καιρό, πάντως, σε δημόσιες εκδηλώσεις, αν κάτι αναμένεται σύντομα να συμβεί, με την πρώτη ευκαιρία, ώστε να σταλεί ισχυρό μήνυμα από την πλευρά του ζευγαριού προς όσους περνούν παρόμοιες περιπτώσεις προβλημάτων υγείας, κάτι που ίσως είναι και το πιο σημαντικό, όπως εξελίχθηκε η κατάσταση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share