Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Το έκανε ξεκάθαρο ο Καβατζίκης για Χατζηγιάννη & Μακρυπούλια: «Τώρα που μιλάμε πιο ανοιχτά για όλα...»

«Απέναντί μου ήταν άνθρωποι των δισκογραφικών και μου έλεγαν...»

3 Απριλίου 2024 14:52
Το έκανε ξεκάθαρο ο Καβατζίκης για Χατζηγιάννη & Μακρυπούλια: «Τώρα που μιλάμε πιο ανοιχτά για όλα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης, αναφερόμενος στην προσωπική ζωή του καλλιτέχνη.

Η συνέντευξη του τραγουδιστή στην εκπομπή «Ιδιωτική Κατακραυγή» του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube, σχολιάστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ο Άρης Καβατζίκης, παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που του πήρε συνέντευξη και οι άνθρωποι της δισκογραφικής του εταιρείας του υποδείκνυαν το περιεχόμενο των ερωτήσεων που θα του έκανε.

Δείτε επίσης: «Έλυσε» τη γλώσσα του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί με τη Ζέτα - Έχω ακούσει τα πάντα για τη σeξουαλικότητά μου»

«Εγώ θέλω πλέον – τώρα που μεγάλωσα – να γίνω YouTuber. Είδα τη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και ρωτάνε όλα αυτά που κάθε δημοσιογράφος θα ήθελε να ρωτήσει αλλά λόγω της κοινωνικής νόρμας ποτέ δεν θα το κάνει. Όλοι θα θέλαμε να ρωτήσουμε αυτά τα πράγματα… το αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, το πόσα άκουσε για τη σεξουαλικότητά του, τώρα που μιλάμε πια ανοιχτά για όλα», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

«Για να μιλήσουμε αυτό καθ’ αυτό. Αλλιώς θα τις έκανα εγώ τις ερωτήσεις και αλλιώς τις έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης για τέτοια θέματα. Επειδή έχει τύχει όμως να κάνω συνέντευξη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, απέναντί μου ήταν άνθρωποι των δισκογραφικών και των καναλιών μας και μου έλεγαν: όχι ερωτήσεις για την προσωπική ζωή. Τέλος. Τι; Θα αμφισβητήσουμε και τους εαυτούς μας; Τα κανάλια μας προσπαθούν να προστατεύσουν τους καλλιτέχνες. Εμένα μου έχει τύχει δύο φορές με τον Μιχάλη απέναντι και να μου πουν: όχι προσωπικές ερωτήσεις», συμπλήρωσε ο Άρης Καβατζίκης.

«Τότε είχε γραφτεί ότι η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν συμβόλαιο. Είχαν γραφτεί "τέρατα" και είχαν κινηθεί και νομικά οι δυο τους νομίζω. Για να κρατήσουμε όμως το ουσιαστικό της υπόθεσης, εγώ χαίρομαι που άκουσα τελικά τον Μιχάλη να μιλάει για αυτά τα θέματα. Και δε θεωρώ ότι είναι κλειδαρότρυπα αυτό», κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share