Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Μίλησε δημόσια για την περιπέτειά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ούτε όταν είμαι άρρωστος δεν ακυρώνω, το φέρω βαρέως»

Η αναφορά του στην παράσταση που ακυρώθηκε και τα επόμενα «βήματά» του

1 Απριλίου 2024 13:05
Μίλησε δημόσια για την περιπέτειά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ούτε όταν είμαι άρρωστος δεν ακυρώνω, το φέρω βαρέως»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα του Alpha και αναφέρθηκε στην ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις», το Fishy και την παράσταση, που αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω προβλήματος, που προέκυψε.

«Έχει υπάρξει μια κρούση για ένα γκεστ. Μακάρι να γίνει για να ξέρουμε τι θα γίνει στο φινάλε. Δεν έχω πάρει ακόμα τα σενάρια. Η κρούση είναι για συμμετοχή στην ταινία, το μέγεθος του ρόλου δεν το ξέρω.

Όλα τα γυρίσματα δεν τα θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν το πρώτο μου σίριαλ, έβλεπα φοβερούς ηθοποιούς που ήξερα από την τηλεόραση και χαιρόμουν που ήμουν στην ομάδα», ανέφερε για τη σειρά που συμμετείχε κάνοντας τον γιο της Χρύσας Ρώπα.

Η αναφορά του στην ακύρωση της παράστασής του

Μιλώντας για την ακύρωση της παράστασής του καθώς εγκλωβίστηκε στη Ρόδο είπε: «Αυτό το κακό έχουν τα ελληνικά νησιά, ο αέρας. Δεν πέταξε το αεροπλάνο και αναγκάστηκα να πάρω το πλοίο. Ούτε όταν είμαι άρρωστος δεν ακυρώνω παραστάσεις και το φέρω βαρέως.

Πήγα να δω τον αδελφό μου στη Ρόδο όχι για το Fishy. Αν έκανα γυρίσματα θα είχα λιγότερες ενοχές. Πήγα για αναψυχή.

Στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι θα κάνουμε γυρίσματα. Είναι στον πάγο. Θα δείξει, αναλόγως τα κέφια. Έχω διάφορα πράγματα κατά νου, δεν είναι ανακοινώσιμα», ανέφερε.

Το μοιράστηκε πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη η Βάσω Λασκαράκη: «Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το πώς θα φανεί έξω, δεν μπορείς δυστυχώς...»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή I Love Σου Κου του ΑΝΤ1 και, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για το προ ετών διαζύγιο, που πήρε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, της οποίας φέτος η εκπομπή στον ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται, είπε σχετικά με τον μεγάλο της χωρισμό και τον τρόπο που αντιμετώπισε τα σχόλια στα media.

Οι αποκαλύψεις της Λασκαράκη για το διαζύγιο

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος, δηλαδή δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν.

Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί. Καλώς ή κακώς θα συζητηθεί και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε στη συνέχεια: «Το κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί, πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share