Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ζούσα στην Ομόνοια άφραγκος και όταν κρύωνα, με φρόντιζαν οι τρανς»

«Ζούσα στην Ομόνοια, ήμουν άφραγκος και ένας χαρακτήρας των άκρων και των καταχρήσεων. Και μέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα με μάζευαν κυριολεκτικά οι πο#τ@νε$ και οι τρανς και με φρόντιζαν»

29 Μαρτίου 2024 13:30
Βασίλης Μπισμπίκης: «Ζούσα στην Ομόνοια άφραγκος και όταν κρύωνα, με φρόντιζαν οι τρανς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης σχετικά με το νέο του επαγγελματικό βήμα, τη διασκευή των Κόκκινων Φαναριών.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύει μία φουλ δημιουργική περίοδο καθώς ετοιμάζει μία σύγχρονη, των «Κόκκινων Φαναριών» θέλοντας να υμνήσει τους ανθρώπους που η κοινωνία έχει στοιβάξει στο περιθώριο και οι οποίοι όταν εκείνος βρισκόταν σε έσχατη ανάγκη δεν του γύρισαν την πλάτη αλλά του έτειναν χείρα βοηθείας.

Για την πολυαναμενόμενη παράσταση στον Τεχνοχώρο Cartel και τις δύσκολες στιγμές που έζησε μίλησε στον διαδικτυακό ιστότοπο της Lifo και την Αργυρώ Μποζώνη.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ζούσα στην Ομόνοια άφραγκος και όταν κρύωνα, με φρόντιζαν οι τρανς»

Έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, όταν ήρθε στην Αθήνα χωρίς το παραμικρό εφόδιο με όνειρο να σπουδάσει υποκριτική.

«Φυσικά ζορίστηκα (σ.σ. στην Αθήνα), ήμουν άφραγκος και ένας χαρακτήρας των άκρων και των καταχρήσεων και αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει μεγάλη σχέση με τα “Κόκκινα Φανάρια” που ετοιμάζουμε, γιατί έζησα μέσα στο περιθώριο. Και μέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα με μάζευαν κυριολεκτικά οι και οι τρανς και με φρόντιζαν.

Ζούσα στην Ομόνοια, σε ένα ξενοδοχείο, και ήμουνα συγκάτοικός τους. Είναι σαν φόρος τιμής σε αυτά τα πρόσωπα η παράσταση, αλλά εμείς εδώ το πάμε ένα βήμα παραπέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τους «πάγωσε» όλους ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Προσέχετε, είμαι καρδιακός...»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είδε τις τηλεοπτικές κάμερες να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο, μετά το ταξίδι του με τη Δέσποινα Βανδή στη Ρώμη που μάλλον είχε και... δαχτυλίδι, με τον ίδιο να είναι αρκετά ευδιάθετος.

Ο ηθοποιός που πριν λίγες ημέρες είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, δείχνει να έχει ξεπεράσει πλέον αυτές τις δύσκολες στιγμές, και δε δίστασε να κάνει πλάκα με την υγεία του και τους δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη

«Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Restart. Όλα καλά», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν πλέον είναι όλα εντάξει στην υγεία του και στη συνέχεια, αστειευόμενος είπε: «Παιδιά προσέχετε, είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, προσέχετε».

«Περάσαμε πολύ ωραία. Εννοείται ότι άλλαξα συνήθειες μετά από αυτό που έγινε. Τώρα είναι όλα καλά, καλύτερα από πριν. Όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ», κατέληξε ο ηθοποιός και αποχώρησε.

Σώθηκε από θαύμα ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το καρδιακό επεισόδιο (video)

Ο Νίκος Κοκλώνης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Happy Day» ανήμερα της 25ης Μαρτίου και αποκάλυψε στοιχεία για τον κίνδυνο που πέρασε με το πρόβλημα υγείας του ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε δυο χειρουργικές επεμβάσεις.

«Με πήρε ο Θέμης Μάλλης και μου λέει έχουμε μια πληροφορία ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι στο νοσοκομείο. Στέλνω μήνυμα στην Δέσποινα, δεν ήταν καθόλου καλά. Τέλος καλό όλα καλά.

Ο Βασίλης ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος. Εκεί που ήταν να κοιμηθεί, του λέει η Δέσποινα δεν πάμε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις να δούμε αν είναι όλα καλά. Της λέει άστο θα κοιμηθώ. Κοιμάται και το πρωί συνεχίζει να πονάει και του λέει σήκω πάμε στο νοσοκομείο. Αν δεν είχε πάει νοσοκομείο μπορεί στον ύπνο του να μην ξύπναγε» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share