Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Νέα τροπή στην «κόντρα» Πλούταρχου - Αρναούτογλου: «Μου έχει κάνει μαύρη τη ζωή - Δεν τον κάλεσα ποτέ...» (video)

Τι συμβαίνει στα αλήθεια με τον τραγουδιστή και τον παρουσιαστή;

29 Μαρτίου 2024 12:53
Νέα τροπή στην «κόντρα» Πλούταρχου - Αρναούτογλου: «Μου έχει κάνει μαύρη τη ζωή - Δεν τον κάλεσα ποτέ...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λήξη… «συναγερμού» σήμανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως προς το αν υπάρχει τελικά παρεξήγηση ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή για το θέμα στο Καλύτερα δε γίνεται ο γνωστός παρουσιαστής από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής ξεκαθάρισε ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους και ότι τα παράπονα που έκανε στην κόρη του Κατερίνα στο The 2night Show ήταν μία πλάκα.

«Μην ψάχνεστε στα καλά καθούμενα. Καταλαβαίνω από τη μία, από την άλλη θα ψάχνομαι διπλά και τριπλά όταν πάω να κάνω μια πλάκα;» τόνισε αρχικά.

«Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τον Πλούταρχο σε ό,τι αφορά την οικογένειά του! Αλλά… θα πω την αλήθεια! Μου έχει κάνει τη ζωή μαύρη αυτός ο τύπος. Έλα, Παναγία μου!» είπε με χιούμορ.

«Γιάννη, να είσαι καλά όπου και να είσαι. Ισχύει ότι δεν τον κάλεσα ποτέ στην εκπομπή, γιατί δεν βγαίνει. Δεν πειράζει» είπε στο τέλος.

Πλούταρχος για Αρναούτογλου: «Σας κοροϊδεύει. Τον έχω δει δυο φορές στη ζωή μου»

Τη δική του απάντηση σε όσα είπε για τον ίδιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή της Πέμπτη 28/3 έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος μιλώντας στις κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Ερωτευμένος όσο δεν πάει ο Γιάννης Πλούταρχος με τη γυναίκα του: «Κάναμε την πρώτη μας χειραψία και είπα...»

Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του έδωσε συγχαρητήρια για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει τα παιδιά του μαζί με την σύζυγό του, ωστόσο, ανέφερε πως δεν θέλει ούτε να τον δει ούτε και να τον καλέσει στο The 2Night Show.
Σήμερα ωστόσο ξανά μέσα από το ραδιόφωνο, τόνισε, ότι προφανώς και έκανε πλάκα.

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές.

Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.
Οι νέες δηλώσεις του παρουσιαστή

«Εννοείται ότι κάνω πλάκα. Ρε παιδιά μην ψάχνετε έτσι στα καλά καθούμενα. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος και θαυμάζω τον Πλούταρχο... Γιάννη να' σαι καλά όπου και να ' σαι», είπε σήμερα 29/3 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share