Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ - Επιβεβαίωθηκε στο βίντεο της πριγκίπισσας για τον καρκίνο (video)

Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς

29 Μαρτίου 2024 09:00
Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ - Επιβεβαίωθηκε στο βίντεο της πριγκίπισσας για τον καρκίνο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε να μιλήσει για τη διάγνωση καρκίνου χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο δικηγόρου της Κέιτ Μίντλετον που έγινε viral.

Την Παρασκευή (22/3), η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, μίλησε σε βίντεο γνωστοποιώντας ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο. Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε σόλο, ωθώντας ορισμένους να αναρωτηθούν γιατί ο σύζυγός της, 41 ετών, δεν ήταν δίπλα μαζί της.

«Είναι ένα μήνυμα από την πριγκίπισσα για την υγεία της και ήθελε να μεταφέρει προσωπικά το μήνυμα μόνη της», λέει στο PEOPLE πηγή από το παλάτι. Η Κέιτ Μίντλετον κατέστησε σαφές ότι ο σύζυγός της «την υποστήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια».

«Ο Ουίλιαμ είναι εξαιρετικά περήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έδειξε όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά από την εγχείρησή της τον Ιανουάριο και μετά», λέει η πηγή. «Τώρα περισσότερο από ποτέ, έχει επικεντρωθεί στο να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του έχει το απόρρητο και την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της και ότι τα παιδιά του προστατεύονται από το κατανοητό ενδιαφέρον για τα νέα που έχουν κοινοποιηθεί».

«Εκείνη και ο πρίγκιπας χρειάζονταν χρόνο για να επεξεργαστούν τα νέα, χρειαζόταν χρόνο για να συνέλθει από τη χειρουργική επέμβαση και χρειαζόταν χρόνο για να το πουν στα παιδιά. Αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη» λέει η πηγή του παλατιού.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών, ήταν ήδη εκτός σχολείου για τις διακοπές του Πάσχα όταν το παλάτι κυκλοφόρησε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της Κέιτ που αποκαλύπτει τη διάγνωση, μια απόφαση που πάρθηκε για να δημιουργηθεί χώρος για την οικογένεια να έχει ιδιωτικά χρόνο μαζί τις επόμενες εβδομάδες.

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας», είπε η πριγκίπισσα Κέιτ στη δίλεπτη ομιλία.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο», συνέχισε. «Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε. Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου».

Ενώ η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε τη δημόσια ανακοίνωση για την υγεία της μόνη της και με δικά της λόγια, ο σύζυγος και τα παιδιά της θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια της Ουαλίας θα παρακάμψει την παράδοση χάνοντας την παραδοσιακή Πασχαλινή λειτουργία της βασιλικής οικογένειας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και αντ’ αυτού θα περάσει το Σαββατοκύριακο ιδιωτικά στο σπίτι.

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ - Επιβεβαίωθηκε στο βίντεο της προγκίπισσας για τον καρκίνο (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη βασιλική εργασία έως ότου ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις επιστρέψουν στο Σχολείο Λάμπρουκ στα τέλη Απριλίου, μετά την επιλογή των γονέων να περιορίσουν τα καθήκοντά τους στο ελάχιστο για να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των σχολικών διαλειμμάτων.

«Τα παιδιά βρίσκονται στο κέντρο του κόσμου τους», λέει ένας στενός φίλος για το ζευγάρι στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας στο PEOPLE. Ένας άλλος φίλος προσθέτει: «Παίρνεις θάρρος από την εξαιρετική ανθεκτικότητα των παιδιών».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share