Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θοδωρής Αθερίδης: «Είχα κρίσεις πανικού, προσπαθώ να...»

Η γνώμη του για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

28 Μαρτίου 2024 12:38
Θοδωρής Αθερίδης: «Είχα κρίσεις πανικού, προσπαθώ να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και όσες δυσκολίες έχει περάσει ψυχολογικά μέσα στα χρόνια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που και πρόσφατα προχώρησε σε προσωπική του εξομολόγηση, αποθέωσε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, θεωρώντας πως θα φτάσει πολύ ψηλά στην φετινή Eurovision.

«Αντιμετωπίζω τις κρίσεις... με πανικό (γέλια). Προσπαθώ να ενώσω την ψυχή με το μυαλό, είναι ένας συνδυασμός που παράγει αποτελέσματα. Προσωπικά πάθαινα κρίσεις, αλλά κι αυτές έκαναν τον κύκλο τους. Δεν είχα στη ζωή μου προβλήματα υγείας και είχα τις συνηθισμένες προκλήσεις στη δουλειά, στην οικογένεια ή με τους φίλους μου, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο. Το "Ζάρι" είναι καταπληκτικό, θα βρεθεί στην πρώτη τριάδα», ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Τελικά δε γελούσαμε μόνο εμείς: Η σκηνή του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς» που γυρίστηκε 31 φορές επειδή έκλαιγαν από τα γέλια

Το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι, που μάλιστα ταυτίστηκε μαζί στη συλλογική μνήμη, δεν είναι άλλο από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη στη σειρά «Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς».

Η χημεία των δύο ηθοποιών ήταν εμφανής σε κάθε σκηνή και γι’ αυτό ίσως δεν ήταν ποτέ αναγκαίο στους θεατές να βλέπουν τα πρόσωπα των υπόλοιπων ηθοποιών που πλαισίωναν τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν κάτι παραπάνω από αρκετοί.

Η σειρά που αποτύπωνε με μεγάλη ακρίβεια τη ζωή των Ελλήνων των αρχών της δεκαετίας του 2000, μας έχει χαρίσει σκηνές που μας κάνουν να γελάμε κάθε φορά. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που το MEGA την προβάλει συχνά σε επανάληψη, κι ας έχει περάσει πάνω από μια 20ετία από την προβολή του τελευταίου της επεισοδίου.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν μόνο το κοινό που γελούσε με τις σκηνές που έγραφε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του «Σ’ αγαπώ-Μ’ αγαπάς». Μάλιστα, σε μια από αυτές, γελούσαν τόσο πολύ, που αναγκάστηκαν να τη γυρίσουν 31 φορές. Την αποκάλυψη έκαβε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στην ενότητα “Vintage Stories”.

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός είπε: «Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share