Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πέρασαν τρεις μήνες από το θάνατο του Βασίλη Καρρά: Η ημερομηνία του μνημοσύνου του αείμνηστου καλλιτέχνη

Η επιθυμία της οικογένειάς του

28 Μαρτίου 2024 10:48
Πέρασαν τρεις μήνες από το θάνατο του Βασίλη Καρρά: Η ημερομηνία του μνημοσύνου του αείμνηστου καλλιτέχνη
ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει πια τρεις μήνες από τότε, που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή, «βυθίζοντας» στη θλίψη την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Με αφορμή τους τρεις μήνες από τον θάνατό του, την Κυριακή 31/3 θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Γεροπλάτανου Χαλκιδικής.

Μάλιστα, μετά το πέρας της λειτουργίας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, και η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, θα προχωρήσουν σε από κοινού δηλώσεις για τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του εκλιπόντος καλλιτέχνη.

Η επιθυμία της οικογένειας

Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, πρώτα ο Θεός, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του. Υπολογίζεται το Καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη.

Χαράκτηριστικά η ανακοίνωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, αναφέρει, «Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής».

Ανατριχίλα στον τάφο του Βασίλη Καρρά: Η επιγραφή στο μνήμα που «τσακίζει κόκκαλα»

Ο Βασίλης Καρράς δε βρίσκεται πια μαζί μας εδώ και μερικούς μήνες, με τον τραγουδιστή όμως να μην έχει φύγει από τις καρδιές μας και κάθε στιγμή του να αποτελεί μια ανάμνηση για όλους μας.

Η κηδεία του έγινε στον αγαπημένο του τόπο, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, εκεί όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Εκεί βρίσκεται λοιπόν ο τάφος του, τον οποίο επισκέφτηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ένας από τους στενούς φίλους του τραγουδιστή. Τον καλούσε σε κάθε τηλεοπτική του πρεμιέρα όμως φέτος, το J2US έκανε πρεμιέρα χωρίς εκείνον.

Η επίσκεψη του Κοκλώνη στο μνήμα του Βασίλη Καρρά

Ο Νίκος Κοκλώνης επισκέφτηκε την τελευταία κατοικία του αξέχαστου λαϊκού τραγουδιστή και ανέβασε στο instagram φωτογραφία από εκεί, γράφοντας στη λεζάντα: «Μας λείπεις άρχοντα».

Στη φωτογραφία που ανέβασε μπορεί να δει κανείς και την αφιέρωση των οικείων του, εμπνευσμένη από ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του Βασίλη Καρρά που θα τραγουδιέται για πολλά χρόνια ακόμα.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη στον τάφο του Βασίλη Καρρά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share