Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σάλος στη Βρετανία με την αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον: «Έβγαλε καρκίνο γιατί της έκανε μάγια η Μέγκαν Μαρκλ» (video)

«Το θέμα έχει βρει προς τα έξω από την πρώτη μέρα, αλλά δε λέγεται»

27 Μαρτίου 2024 11:59
Σάλος στη Βρετανία με την αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον: «Έβγαλε καρκίνο γιατί της έκανε μάγια η Μέγκαν Μαρκλ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φουντώνουν» τα σενάρια συνωμοσίας στη Βρετανία για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, γεγονός που πυροδοτεί νέα πεδία ανάλυσης. Στην Ελλάδα, ο δημοσιογράφος Πάνος Βήττας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το «διάγγελμα» της πριγκίπισσας της Ουαλίας και σχολίασε την όλη κατάσταση.

Για τις θεωρίες συνωμοσίας, ο δημοσιογράφος υπογράμμισε «όλο αυτό είναι αποτέλεσμα κακών επικοινωνιολόγων. Ξέρουμε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν τους δικούς τους και όχι της βασίλισσας που έχουν εμπειρία σε αυτό. Είναι αδηφάγοι στην Αγγλία. Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία, υπάρχουν άνθρωποι λαϊκοί, της επαρχίας, που τα έχουν βάλει με τη Μέγκαν. Πιστεύουν ότι φταίει η Αμερικάνα, ότι της έχει κάνει μάγια, ότι αυτή τους έχει φάει όλους».

Καταλήγοντας, ο Πάνος Βήττας επισήμανε για την Κέιτ Μίντλετον ότι «τα πράγματα είναι σοβαρά. Η Κέητ έχει κάνει μια εγχείρηση- θεραπεία one off, ή πέτυχε ή δεν πέτυχε. Υπάρχουν νοσοκόμες, γιατροί, το θέμα έχει βρει προς τα έξω από την πρώτη μέρα, αλλά δεν λέγεται».

Παγκόσμια «βόμβα» μετά την απόρριψη από Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Σε δικογραφία για κατηγορίες βιασμού ο Πρίγκιπας Χάρι!

Ο Πρίγκιπας Χάρι μπορεί να έχει δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, να υποφέρει από τον καρκίνο, καθώς και τον αδελφό του, Ουίλιαμ, να περνά δύσκολες στιγμές στο πλευρό της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, που έχει την ίδια ασθένεια, όμως και για εκείνον μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα.

Το χειρότερο που του συμβαίνει, ασφαλώς, είναι πως η οικογένειά του δεν επιθυμεί ιδιαίτερες επαφές μαζί του, ακόμη και σε αυτή την πολύ δύσκολη ώρα. Οι σχέσεις τους παραμένουν ψυχρές, μετά την αποχώρηση του ιδίου και της Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι, με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να τους απορρίπτουν επί της ουσίας στην προσπάθεια να σταθούν στο πλευρό τους, στην πιο μεγάλη δοκιμασία της κοινής τους πορείας.

Η εμπλοκή του ονόματος του Χάρι σε υπόθεση βιασμού και trafficking

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, για τον Πρίγκιπα Χάρι, μια νέα δικογραφία που ήρθε στο φως τον εμπλέκει προσωπικά. Η δικογραφία αφορά τον πασίγνωστο ράπερ Diddy, ή κατά κόσμον Σον Κομπς, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και trafficking, σε μια αγωγή ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του και μια ακόμη υπόθεση, που ανατριχιάζει τον κόσμο, βλέποντας το τι συμβαίνει πίσω από τις λαμπερές σκηνές της showbiz.

Ο Diddy κατηγορείται, ότι πραγματοποιούσε ύποπτα πάρτι, όπου καλούσε πολλές μεγάλες προσωπικότητας, από αθλητές μέχρι πολιτικούς και καλλιτέχνες, όλοι τους προσωπικότητες με διεθνές ανάστημα. Σύμφωνα με αναφορές στο ίδιο ρεπορτάζ, ο Πρίγκιπας Χάρι είναι μέσα σε αυτές τις προσωπικότητες και εγείρονται ερωτήματα, φυσικά, για την προσωπική ζωή του «γαλαζοαίματου» και του τι γινόταν σε εκείνα τα πάρτι με τη δική του συμμετοχή.

Η δικογραφία 73 σελίδων συμπληρώθηκε από τον παραγωγό, Ρόντνεϊ Τζόουνς, ο οποίος κατηγορεί τον ράπερ ως κατά συρροήν βιαστή. Η αναφορά του ονόματος του Χάρι, φυσικά, προσθέτει ακόμη περισσότερο «βάρος» σε αυτή την υπόθεση και, εκεί που είχε να αντιμετωπίσει την οργή του αδελφού του, που δεν έχει κοπάσει, τώρα πια έχει άλλο ένα «μέτωπο» μπροστά του.

Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν απαθανατιστεί στο παρελθόν και, συγκεκριμένα, στη συναυλία το 2007 για την Νταϊάνα, μαζί με τον επίσης ράπερ Kanye West, κάτι που υποδηλώνει φυσικά τη γνωριμία μεταξύ τους. Μπορεί ο Χάρι να μην αντιμετωπίζει ευθέως κάποια κατηγορία για βιασμό, η αναφορά του ονόματός του και μόνο, όμως, προκαλεί αναστάτωση και θα χρειαστούν εξηγήσεις, οπωσδήποτε, από την πλευρά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share