Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Μετά τη Δανάη Μπάρκα: Είπε όλη την αλήθεια για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη η Βίκυ Σταυροπούλου - «Μετά την απρόσμενη περιπέτεια πρέπει να σας ενημερώσω...»

Η αναφορά της ηθοποιού στην κατάσταση του συγκατοίκου της

26 Μαρτίου 2024 12:26
Μετά τη Δανάη Μπάρκα: Είπε όλη την αλήθεια για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη η Βίκυ Σταυροπούλου - «Μετά την απρόσμενη περιπέτεια πρέπει να σας ενημερώσω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τις τελευταίες μέρες, με την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να αναφέρεται για πρώτη φορά στην κατάσταση του φίλου και συγκατοίκου της.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία πριν από μία εβδομάδα και χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της Βίκυς Σταυροπούλου έλαβε άμεσα ιατρική βοήθεια καθώς είχε υποστεί έμφραγμα.

Η ηθοποιός, με μία κοινή τους φωτογραφία, ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον έσωσαν ενώ έδωσε και ιατρικές συμβουλές.

Η αναφορά της Βίκυς Σταυροπούλου στην υγεία του ηθοποιού

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!!

Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης!

Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!!

Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!», έγραψε.

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Υπέστη έμφραγμα, πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας»

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε δημόσια για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και το πρόβλημα υγείας, που προέκυψε, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως υπέστη έμφραγμα.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε από τον αέρα του «Πάμε Δανάη», έχοντας πολύ στενή σχέση με τον ηθοποιό, ότι πράγματι πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας.

Η αναφορά της Δανάης Μπάρκα στην περιπέτεια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα. Από εχθές έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση», είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

«Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δω τι μπορούμε να πούμε. Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό. Εγώ τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα , ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν. Είναι στο νοσοκομείο ‘Γεννηματάς’, εκτός κινδύνου, σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται», συμπλήρωσε.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα, για την αγάπη αυτήν. Ήταν κάτι που συνέβη εντελώς ξαφνικά, που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Τέλος καλό όλα καλά, βρέθηκε στο νοσοκομείο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και εχθές που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share