Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου: Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Η ανακοίνωση για την κατάσταση του ηθοποιού

22 Μαρτίου 2024 08:16
Δύσκολες ώρες για Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου: Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες έχουν έρθει για τη Δανάη Μπάρκα και τη Βίκυ Σταυροπούλου, αφού ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, λόγω ασθένειας που αντιμετωπίζει.

Ο ηθοποιός, που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την παρουσιάστρια, παραμένει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» προχώρησαν σε μία αιφνίδια ανακοίνωση, η οποία ανέφερε πως η παράσταση διακόπτεται προσωρινά μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν εώς το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Να θυμίσουμε ότι στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» πρωταγωνιστούν οι: Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Αλικάκη, Κώστας Κόκλας, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Τζόϋς Ευείδη.

Νώντας Μπάρκας: Αυτός είναι ο πραγματικός μπαμπάς της Δανάης, η παρουσιάστρια είναι κλώνος του (photo)

Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, λόγω της στενής του φιλίας με τη Βίκυ Σταυροπούλου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλά συνέχεια για τη μητέρα της, με την οποία μοιάζει πάρα πολύ, όμως τα εκφραστικά πράσινα μάτια της, τα έχει σίγουρα πάρει από τον πατέρα της, Νώντα Μπάρκα.

Ο Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που μένει «μακριά» από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

Η Δανάη Μπάρκα με τον πατέρα της, Νώντα

«Με ρωτάνε συνέχεια για τη μαμά μου, επειδή είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή να μιλήσω για εκείνον. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικά καλός με όλη τη σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί, και αυτό είναι το πιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού που πρέπει να καταπατηθεί, το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί για τα παιδιά αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί ένα παιδί είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε αποκαλύψει η Δανάη Μπάρκα μιλώντας για τον πατέρα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share