Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Νίκος Αναδιώτης: «Είμαι με μία σύζυγο που αγαπώ και τιμώ πάνω από τα παιδιά μου - Αν δεν ήμουν παντρεμένος θα γινόμουν μοναχός» (video)

«Νηστεύω και απέχω από την ερωτική πράξη. Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους είναι αμαρτία, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους είναι αμαρτία όταν την κάνουν εκτός γάμου»

21 Μαρτίου 2024 11:05
Νίκος Αναδιώτης: «Είμαι με μία σύζυγο που αγαπώ και τιμώ πάνω από τα παιδιά μου - Αν δεν ήμουν παντρεμένος θα γινόμουν μοναχός» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, στην πίστη του στον Θεό καθώς και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Εγώ θα ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη αν έχω προσβάλει κάποιον. Από την ψυχή μου. Για το καλό το δικό μου το κάνω αυτό. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη. Αυτό λέει η θρησκεία μου, αυτό πρεσβεύω. Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους είναι αμαρτία, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους είναι αμαρτία όταν την κάνουν εκτός γάμου», είπε αρχικά ο ίδιος για τις προηγούμενες δηλώσεις του και χαρακτήρισε και τον ίδιο του τον εαυτό αμαρτωλό, εξηγώντας πως γι' αυτό πηγαίνει στην εκκλησία, για να θεραπευτεί η ψυχή του.

«Τώρα που είναι περίοδος σαρακοστής, νηστείας, θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τα παιδιά μου και τον εαυτό μου», είπε σε άλλο σημείο.

«Υπήρξε μία αποκάλυψη στη ζωή μου και με μετέστρεψε. Ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο, δεν τον ανακαλύπτεις. Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να συμβεί αυτό αν το θέλουν», δήλωσε στη συνέχεια της συνέντευξης, για την πίστη του.

Σχετικά με όσους τον χαρακτηρίζουν ρατσιστή και ομοφοβικό, επισήμανε: «Ένας καλός άνθρωπος, που θέλει να είναι απλά καλός χριστιανός και όχι απλά καλός άνθρωπος, δεν μπορεί να είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Δε θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή ούτε ομοφοβικό. Ίσα ίσα, θέλω η αγκαλιά μου να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και να χωράει τον συνάνθρωπό μου», και τόνισε πως αν δεν ήταν παντρεμένος θα σκεφτόταν τον μοναχισμό.

«Ο γονιός, το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να απορρίψει το παιδί του. Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει "διαφορετικά", θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Δεν έχω ξεκινήσει να αποτρέπω τα παιδιά μου από αυτό. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share