Δημήτρης Παπανώτας για σύντροφό του: «Ήμασταν στο αμάξι και έτυχε να έχει μείνει ανοιχτό το…»

Με αφορμή την εξομολόγηση του Περικλή Κονδυλάτου για την αμήχανη στιγμή που δεν είχε κλείσει το κινητό του και άκουγε τον συνομιλητή του να τον “θάβει” νομίζοντας πως η κλήση είχε σταματήσει, ο Δημήτρης Παπανώτας εξομολογήθηκε άλλο ένα ακραίο σκηνικό που έχει ζήσει.
Ο δημοσιογράφος έχει βιώσει κάτι ακόμα χειρότερο. Τη στιγμή που βρισκόταν με κάποια σχέση του στο αυτοκίνητο σε τρυφερά τετ α τετ και όχι μόνο, το τηλέφωνο είχε μείνει ανοιχτό και ο δεύτερος σύντροφός του προσώπου είχε ακούσει τα πάντα…
Η σπάνια αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανώτα για την προσωπική του ζωή
«Είχα κι εγώ μία σχέση που είχε κάνει τάρανδο άλλον. Και είχε μείνει ανοιχτό το τηλέφωνο. Εγώ ήμουν σε ένα αυτοκίνητο και έτυχε να έχει μείνει ανοιχτό το τηλέφωνο και ο άλλος άκουγε όλη την… ιστορία. Ο άλλος έξαλλος! Σου τυχαίνει να ακούσεις αυτό, κάθεσαι και κάνεις φασαρία; Λες “άντε γεια σου κούκλα μου, χωρίζουμε”. Τρως την ψυχρολουσία, αλλά κάθεσαι και κάνεις φασαρία; Χωρίζεις! Ό,τι και να σου πει ο άλλος…», είπε.
Το αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήρθαν από άλλο κανάλι και μου έκαναν πρόταση, ο λόγος που μένω στον Alpha είναι…»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, τόσο για την ίδια όσο και για το τηλεοπτικό σκηνικό.
Αναφορικά με την εκπομπή που παρουσιάζει κι έκλεισε δεκαετία, σημείωσε: «Δεν πίστευα ότι το Happy Day θα έκλεινε δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι συμβαίνουν τα καλύτερα».
Στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή απάντησε: «Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, τι το ήθελα και το είπα; Όντως έγινε μία κουβέντα με το κανάλι εκείνη την περίοδο, παρόμοιες συζητήσεις έχουμε κάνει κι άλλες φορές και δεν κατέληξαν κάπου».
Και συνέχισε συμπληρώνοντας ότι όλα είναι θέμα χρόνου, «αν τη στιγμή που γίνει η πρόταση δεν θα λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day ή της οικογένειας μου, τότε θα το συζητούσα», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.
Ο Παπανώτας, ο Λιάγκας και το «όχι» σε άλλο κανάλι
Για τον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα σχολίασε: «Αν κάποιος προσδιόρισε τον Δημήτρη ως πανεπλίστα, ίσως γι’ αυτό να ενοχλήθηκε» και εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή «οι συνεργάτες μου από δική μου επιθυμία δεν νιώθουν δεύτεροι στην σειρά».
Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Λιάγκα γιατί έχει βρεθεί φέτος «στο μάτι του κυκλώνα» απάντησε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονο χαρακτήρα, του αρέσει να εκφέρει γνώμη και να επιχειρηματολογεί και του το αναγνωρίζω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους».
Καταλήγοντας αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι έχει πει «όχι» σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, γιατί είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό.






0 ΣΧΟΛΙΑ