Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Βόμβα από την Ιωάννα Τούνη: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Μάζεψε τις βαλίτσες της η influencer (photo)

Η αποκάλυψη σοκ για την προσωπική της ζωή!

15 Μαρτίου 2024 09:59
Βόμβα από την Ιωάννα Τούνη: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Μάζεψε τις βαλίτσες της η influencer (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Θεσσαλονίκη μετακομίζει για ένα διάστημα η Ιωάννα Τούνη, όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η influencer και επιχειρηματίας ανακοίνωσε, με τεράστιο ενθουσιασμό, ότι έχει αγοράσει δύο σπίτια στη συμπρωτεύουσα, τα οποία και ανακαινίζει.

Δείτε επίσης: «Περιμένουμε νινί»: Έκπληξη από την Φαίη Σκορδά! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα (video)

«Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στη Θεσσαλονίκη δύο σπίτια, τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολλή δημιουργική δουλειά..», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη

Τα βρήκε μπαστούνια η Ιωάννα Τούνη, δύσκολες ώρες για την influencer: «Έχω μπλεξίματα με...»

Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη, έχοντας κάνει την αισθητική επέμβαση στη μύτη της, την οποία ήθελε καιρό.

Η γνωστή influencer αποκάλυψε πως μετά την επέμβαση αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες κατά την ανάρρωσή της, χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Φτώχεια καταραμένη: Το αστρονομικό ποσό που έδωσε η Ιωάννα Τούνη για να φτιάξει τη μύτη της

«Το πρωί είχα meeting ατελείωτο. Προσπαθώ να τα κάνω όλα πιο αργά με το παιδί, γιατί δεν πρέπει να σκύβω. Με πονά και το πλευρό εδώ που έχω αφαιρέσει τον χόνδρο. Έχω και μπλεξίματα με το μαγείρεμα, γιατί πρέπει να μαγειρεύω διαφορετικό φαγητό και για το μωρό και για εμένα, που δεν πρέπει να τρώω αλάτι, λόγω της κορτιζόνης», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Οι δυσκολίες της Ιωάννας Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη

Της βγήκε από τη... μύτη της Ιωάννας Τούνη: «Όσα και να δώσεις σε πλαστικές, θα είσαι πάντα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος» (photos)

«Θύελλα» αντιδράσεων προκλήθηκε με την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη, αναφορικά με το ποσό που στοίχισε η αισθητική επέμβαση στη μύτη της.

Η instagrammer έκανε γνωστό ότι πλήρωσε 9.000 ευρώ, κοινοποιώντας ένα βίντεο στο προφίλ της στο TikTok και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Το επικότερο σχόλιο είχε να κάνει με την ομοιότητά της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. «Όσα και να δώσεις σε πλαστικές, για εμάς θα είσαι πάντα ο αγαπημένος μας Βασίλης Χαράλαμποπουλος», γράφει ένας χρήστης.

Η ομοιότητά τους είχε σχολιαστεί αρκετά χρόνια πριν, όταν η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο «My Style Rocks» και είχε παραδεχτεί πως όντως μοιάζει με τον ηθοποιό.

Δείτε παρακάτω ορισμένα από τα σχόλια που της έκαναν:

undefined

undefined

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share