ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

«Ασπίδα» ο Κραουνάκης για Νταλάρα: «Τον σκασμό όλες! Αφήστε τον ήσυχο, τον λατρεύω, τον αγαπάει όλη η Ελλάδα» (video)

«Ασπίδα» ο Κραουνάκης για Νταλάρα: «Τον σκασμό όλες! Αφήστε τον ήσυχο, τον λατρεύω, τον αγαπάει όλη η Ελλάδα» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τα ξεσπάσματα του Γιώργου Νταλάρα εναντίον των δημοσιογράφων, σχολίασε εκ νέου ο Σταμάτης Κραουνάκης, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο συνθέτης κάλεσε όσους ασχολούνται με τον Γιώργο Νταλάρα να «τον αφήσουν ήσυχο», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με τον τραγουδιστή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Λατρεύω τον Γιώργο Νταλάρα και τον σκασμό όλες. Να μην πηγαίνουν και κρέμονται τα παιδιά (για δηλώσεις), παρόλο που εγώ πήρα το μέρος των παιδιών. Εγώ σήκωσα το πρώτο μπαϊράκι, ότι να μην τα βάζουμε με τα παιδιά των 100 ευρώ ας πούμε».

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του: Κόλαφος ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον Γιώργο Νταλάρα: «Τα εργαζόμενα παιδιά 200 ευρώ το μήνα μεικτά στην καλύτερη…»



Στην πορεία, ο Σταμάτης Κραουνάκης τόνισε ότι αν και δεν είναι φίλος με τον Γιώργο Νταλάρα, ο ερμηνευτής έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό τραγούδι και δεν πρόκειται να αλλάξει ο χαρακτήρας του. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Αφήστε τον ήσυχο τον Γιώργο Νταλάρα, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, αυτός είναι, τέλος. Στο παρελθόν είχαμε σκοτωθεί, μου έκανε μήνυση, όσοι θυμούνται, γιατί κάτι είχα πει για την Κύπρο. Δεν εκδικάστηκε, την απέσυρε τη μήνυση ο Νταλάρας μετά από καιρό, αυτός είναι ο Γιώργος, ή τον αγαπάς ή δεν τον αγαπάς και δε θέλω να πω πολλά, γιατί είμαστε πολύ φίλοι με τη γυναίκα του, την Άννα, μιλάμε ανοιχτά. Με τον Γιώργο δεν έχω πολλά πολλά, αλλά αφήστε τον ήσυχο. Τον αγαπάει όλη η Ελλάδα, έχει δώσει τον εαυτό του στο τραγούδι, είναι ωραίος τραγουδιστής, άστε τον ήσυχο».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου