Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από Ελένη Φιλίνη: «Δεν έκανα ούτε γάμο ούτε παιδί, επειδή τα σέβομαι και τα δύο πολύ» (video)

«Εγώ τη λέω την αμαρτία μου...»

3 Μαρτίου 2024 18:12
Κατάθεση ψυχής από Ελένη Φιλίνη: «Δεν έκανα ούτε γάμο ούτε παιδί, επειδή τα σέβομαι και τα δύο πολύ» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Για τις επιλογές που έκανε σε προσωπικό επίπεδο μίλησε η Ελένη Φιλίνη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Δείτε επίσης: Εξομολόγηση Βασιλικής Τρουφάκου: «Ξεχνάω ότι είμαι έγκυος κι αυτό δεν είναι καλό...» (video)

Μεταξύ όσω είπε, η ηθοποιός τόνισε: «Σέβομαι και τα παιδιά και τον γάμο τόσο πολύ, που δε θα το έκανα απλά για να κάνω το κέφι μου. Έπρεπε να έχω μια σιγουριά ότι αυτό που θα έκανα θα ήταν πολύ σωστό. Η μητέρα μου έλεγε ότι αν δεν έκανε παιδί, θα ήταν ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Εγώ δεν το έχω νιώσει αυτό, τη λέω την αμαρτία μου, αισθανόμουν παιδί».

Ελένη Φιλίνη: «Ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την τσέπη, με ενδιέφερε να μου "κάνει"» (video)

Στο κεφάλαιο «άντρες» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φιλίνη, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ακόμα, μίλησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ενώ εξομολογήθηκε γιατί έπαιρνε πάντα μαζί στις δουλειές τη μητέρα της.

«Για εμένα είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Δεν υπάρχει μυστικό νεότητας, αλλά εσωτερική ισορροπία και το DNA. Υπάρχει και ο σεβασμός στη ζωή, να μην κάνεις κραιπάλες. Δεν κάνω καταχρήσεις, δεν έχω πάθη. Το φλερτ από τους άντρες δε σταματάει. Δεν αφορά κανέναν τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή, ούτε έμενα με αφορά τι κάνουν οι άλλοι», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Ελένη Φιλίνη εξομολογήθηκε: «Έπαιρνα τη μητέρα μου μαζί σε δουλειές μου, για να μην πέσω θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Την έβλεπαν και σταματούσαν. Όταν μίλησα εγώ το 2000 για τις παρενοχλήσεις, δεν ασχολήθηκε κανείς, είναι σαν τη μόδα αυτό».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Σχεδόν πάντα ήμουν με άντρες που έβγαζαν λιγότερα χρήματα από εμένα, δεν κοίταζα την τσέπη. Εμένα με ενδιέφερε ο άνθρωπος, να μου αρέσει, να μου "κάνει". Έχω δώσει δανεικά σε φίλους και ποτέ δεν τα πήρα πίσω».

Θυμηθείτε επίσης: Οικονομική «παράλυση» για την Ελένη Φιλίνη: «Δουλεύω για ένα ξεροκόμματο - Μου χρωστάνε 20 χιλιάρικα...»

Για τον Γιώργο Νταλάρα, η Ελένη Φιλίνη είπε: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μία ιστορία. Την ώρα που έκανε αυτές τις δηλώσεις ήταν φορτισμένος. Η δημοσιογραφία σήμερα είναι τελείως διαφορετική, οι δημοσιογράφοι πλέον αναγκάζονται να κάνουν κάποια πράγματα».

Κλείνοντας, η Ελένη Φιλίνη ανέφερε: «Ήμουν ένα ωραίο κορίτσι, τη δεκαετία του ‘80, αλλά ήταν μείον να έχεις μία ωραία εμφάνιση. Ένα όμορφο κορίτσι έπρεπε να αποδείξει 15 φορές παραπάνω ότι έχει ταλέντο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share