Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Οικονομική «παράλυση» για την Ελένη Φιλίνη: «Δουλεύω για ένα ξεροκόμματο - Μου χρωστάνε 20 χιλιάρικα...»

Τα είπε «έξω απ' τα δόντια» η αγαπημένη ηθοποιός

10 Φεβρουαρίου 2023 23:09
Οικονομική «παράλυση» για την Ελένη Φιλίνη: «Δουλεύω για ένα ξεροκόμματο - Μου χρωστάνε 20 χιλιάρικα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία στην υποκριτική, μίλησε η Ελένη Φιλίνη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Κοριτσιέρα των Βούρλων», ενώ αντιδρά με την υποβάθμιση των διπλωμάτων των ηθοποιών. «Έχεις δει κανέναν ηθοποιό να έχει περιουσία; Στο θέατρο κάνει κανείς περιουσία τώρα που γίναμε και ανειδίκευτοι εργάτες; Τόσα χρόνια Δραματικής Σχολής, τόσα χρόνια σπουδών, δεν μετράει πλέον τίποτα. Ζούμε στον αποκεφαλισμό του πολιτισμού», ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε τα χρήματα που έχασε από δουλειές της: «Μου έχουν φάει χρήματα στη δουλειά, πάρα πολλές φορές, αγύριστα χρήματα πλέον και από την τηλεόραση και από το θέατρο. Τι να διεκδικήσεις; Πιο πολλά θα δώσεις, δεν βγάζεις άκρη μ’ αυτά. Είναι πολλά χρήματα, γύρω στις 20.000 ευρώ. Πολλά χρήματα τόσα χρόνια», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελένη Φιλίνη απάντησε στο εάν η σχέση με τον πατέρα της, επηρέασε αργότερα και τις σχέσεις της με τους άνδρες. «Γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους στη ζωή μου, μπορεί να μην ήταν και το κατάλληλο timing, παίζει ρόλο. Η σχέση με τον πατέρα μου, πιστεύω πως επηρέασε και τις σχέσεις με τους άνδρες. Δεν έζησα τον πατέρα μου τα χρόνια που έπρεπε να τον ζήσω», ανέφερε η Ελένη Φιλίνη.

Οικονομικοί μπελάδες για τη Βάσω Λασκαράκη: «Πήρα προκαταβολή για να μπορώ να...»

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Αγορά» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο στο παρελθόν, η Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει για τους οικονομικούς μπελάδες που είχε την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην «Πολυκατοικία» του Mega, αποκαλύπτοντας μάλιστα το λόγο που είχε ζητήσει προκαταβολή. Με την ευκαιρία, δείτε όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη σημερινή σχέση που έχουν.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν πια στη δουλειά σου και τη δουλειά μας, σκέφτηκες να τα παρατήσεις;

«Ευτυχώς από το 2008 μέχρι σήμερα δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, με εξαίρεση βέβαια τη χρονιά που γέννησα την κόρη μου. Ναι μεν υπήρχαν δυσκολίες, αλλά δεν έφτασα στο σημείο να σκεφτώ ένα plan b.

Υπήρξαν στιγμές της ζωής σου που έμεινες χωρίς λεφτά;

«Εννοείται, την πρώτη εποχή που κατέβηκα στην Αθήνα και ήμουν τελείως μόνη μου. Μόλις είχα ξεκινήσει γυρίσματα στην «Πολυκατοικία» και περίμενα με μεγάλη αγωνία πότε θα πληρωθώ. Τους είχα παρακαλέσει, λοιπόν, να μου δώσουν μια προκαταβολή, γιατί δεν θα μπορούσα αλλιώς να καλύψω τα έξοδα μου για να έρθω στο γύρισμα. Με λυπήθηκαν οι άνθρωποι και κάτι μου έδωσαν!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share