Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν έχω συζητήσει με τη Βάσω Λασκαράκη ακόμα για το θέμα της...»

Τι εξομολογήθηκε για την κόρη τους;

7 Ιανουαρίου 2023 14:54
«Βόμβα» από Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν έχω συζητήσει με τη Βάσω Λασκαράκη ακόμα για το θέμα της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, το Fishy, την κόρη του, αλλά και την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο έβαλε δικηγόρο η ηθοποιός.

«Η νέα χρονιά με βρίσκει στο τρέξιμο, όπως πάντα, αλλά πολύ ευχάριστο τρέξιμο. Η γιορτή μου με βρίσκει με εσάς, είστε ο πρωινός μου καφές. Δεν έχω κανονίσει κάτι για τη γιορτή μου δεν τρελαίνομαι. Μου βγήκε η ανάγκη να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από την αρχή, να εμπλακώ στη γέννηση ενός πράγματος γι΄αυτό «μπλέχτηκα» με την παραγωγή. Είναι καθαρά θέμα δημιουργικότητας και πραγμάτων που θεωρώ ότι μπορώ να τα κάνω με μια δική μου ματιά», είπε αρχικά ο Γιαννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στη συνέχεια: «Δεν θέλω να φύγω από το κομμάτι της υποκριτικής, θα ήθελα να κάνω παράλληλα και παραγωγή. Γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω λίγα και καλά πράγματα και να βλέπω τον εαυτό μου μέσα απ΄ τη γέννησή τους. Με ενδιαφέρει ο κινηματογράφος σαν μέσο, δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι ευνοϊκά τα πράγματα, πιστεύω θα ανακάμψει. Πλέον μέσω των πλατφορμών βλέπεις πολλές και ωραίες ταινίες.

Οι οθόνες που έχουμε σπίτι μας πλέον είναι 50-60 ιντσών είναι σαν να έχει σινεμά στο σπίτι. Αλλά όλο αυτό το ρομαντικό κομμάτι, να πιεις ένα ποτό να πας με την παρέα σου να δεις μία ταινία, δεν θα χαθεί. Το εύκολο για έναν Έλληνα παραγωγό ταινιών είναι σχετικό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μία πολύ ωραία δουλειά, είχε τις προϋποθέσεις να πάει στο εξωτερικό και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».

Η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη Βάσω Λασκαράκη και τη συνεπιμέλεια

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόρη του: «Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου γιατίστη δουλειά μας υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share