Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Έβαλα δικηγόρο, για δύο χρόνια δεν...»: Ξέσπασε άγρια η Βάσω Λασκαράκη - Τι συνέβη

Τι αποκάλυψε;

27 Δεκεμβρίου 2022 16:43
«Έβαλα δικηγόρο, για δύο χρόνια δεν...»: Ξέσπασε άγρια η Βάσω Λασκαράκη - Τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που μπήκε με τη δημοσίευση του κινητού της στο Διαδίκτυο, ενώ όπως αποκάλυψε η δουλειά της τη φετινή χρονιά ήταν το Instagram. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Υπήρχε στη Google ο αριθμός του τηλεφώνου μου για δύο χρόνια και δεν το ήξερα. Χτυπούσε και χτυπάει ακόμη σαν τρελό. Με έπαιρναν όλο παιδάκια. Βρέθηκε το τηλέφωνο μου σε μια σελίδα… Με εισαγγελική παρέμβαση…Έβαλα δικηγόρο, πλήρωσα. Ήταν κάπου στην Τσεχία, Κροατία. Το έβγαλα πέρσι το τηλέφωνό μου. Με έπαιρναν επί δύο χρόνια συνέχεια. Πήρε μια φορά ένα παιδάκι και το ρώτησα. Μου είπε πως υπάρχει στο Google. Δεν το πίστευα. Πάτησα και είδα όλο το τηλέφωνό μου, φόρα παρτίδα» ανέφερε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στη φετινή δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού και μάλιστα παραδέχθηκε πως αντιμετώπισε το instagram επαγγελματικά.

«Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά!» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε όσα αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη

«Στο γάμο μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη...»: Το «αγκάθι» της Βάσως Λασκαράκη για το διαζύγιο

Σαν “βόμβα” είχε σκάσει το 2017 η ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπου εξηγούσαν ότι χωρίζουν μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Οι δυο τους φρόντιζαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους και δεν ήθελαν να δίνουν τροφή για σχόλια. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν το διαζύγιό τους με αυτόν τον τρόπο. Παράλληλα, δείτε τι εξομολογήθηκε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Τότε μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και αποκάλυψε πότε ξεκίνησαν τα σύννεφα στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τα οποία οδήγησαν τελικά στην λήξη της σχέσης τους.

«Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές λοιπόν φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στο δικό μας γάμο λοιπόν έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες. Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου και εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή», ενώ δήλωσε επίσης πως “Ο Γιάννης θα είναι πάντα μέρος της οικογένειάς μας, γιατί είναι ο πατέρας της κόρης μας. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία…»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share