Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δανάη Μιχαλάκη: «Έχω μοιράσει φυλλάδια, έχω δουλέψει σε λαϊκή, τον Γιώργο τον γνώρισα σερβίροντάς τον»

«Το έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω μαμά»

1 Μαρτίου 2024 18:07
Δανάη Μιχαλάκη: «Έχω μοιράσει φυλλάδια, έχω δουλέψει σε λαϊκή, τον Γιώργο τον γνώρισα σερβίροντάς τον»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον καναπέ της εκπομπής «Μαμά-δες» πρόκειται να βρεθεί η Δανάη Μιχαλάκη αυτό το Σαββατοκύριακο, εμβαθύνοντας στην προσωπική της ζωή.

Στο preview απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ηθοποιός μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τη μητρότητα και μέσα σε όλα, αποκάλυψε την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρώτη τους συνάντηση στη Σύρο.

«Το έλεγα πάντα ότι θέλω να γίνω μαμά. Από μικρή… Αν περιμένεις πότε θα είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή… νομίζω δεν υπάρχει ποτέ να πεις ότι “τώρα είναι”. Για μένα τουλάχιστον. Είναι ωραίο τα πράγματα να έρχονται κάπως αβίαστα. Όλα με τον Γιώργο έχουν έρθει αβίαστα, από την αρχή της σχέσης.

Γνωριστήκαμε στη Σύρο. Τον σέρβιρα ποτό… Δεν έγινε τίποτα. Με κάλεσε να πάω να δω την παράστασή του. Μετά από μήνες ήρθε η σχέση. Αφού είδα και το καλλιτεχνικό του έργο», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Το εξομολογήθηκε για το γάμο με τον Φερεντίνο η Σοφία Παυλίδου: «Έβαλα πίσω την καριέρα μου για να είμαι με τα παιδιά»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο περιοδικό My TV με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά Famagusta του Mega, με την ίδια να αναφέρεται τόσο στο ρόλο της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, της οποίας μια συνέντευξη έφερε φοβερές εξελίξεις, αναφέρθηκε στο συνδυασμό οικογένειας και καριέρας καθώς και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Η αναφορά της Σοφίας Παυλίδου στην προσωπική της ζωή

Καταφέρατε να χτίσετε μια αξιοσημείωτη καριέρα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργήσατε και μια υπέροχη οικογένεια. Πόσο εύκολα συνδυάζονται αυτά τα δύο;

Μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει σε όλα. Παλαιότερα, οι γυναίκες ήταν στα χωράφια και έκαναν πολύ πιο σκληρές δουλειές ενώ μεγάλωναν και τα παιδιά τους. Σίγουρα, ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας έχει τη δυσκολία του, αλλά πιστεύω ότι πραγματικά μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, αρκεί να έχουμε θέληση. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα και λίγο πιο πίσω την καριέρα για να είμαι με τα παιδιά, ήταν και δίδυμα.

Σε κάποια φάση, οι επιλογές μου ήταν να κάνω μόνο τηλεόραση ή μόνο θέατρο ώστε να έχω και χρόνο με τα παιδιά μου. Αυτό δεν είναι κάτι που το έχω μετανιώσει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσα αυτόν το χρόνο στα παιδιά μου. Μπορεί να μην έκανα τη μεγάλη καριέρα αλλά έκανα αυτό που εγώ ήθελα στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Οπότε αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Πως ξεπερνάτε τις δυσκολίες, όταν προκύπτουν;

Δεν μένω ποτέ στις δυσκολίες. Είναι μαθήματα ζωής που έρχονται για καλό γιατί βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη. Οι δυσκολίες έρχονται για να μας θυμίσουν ότι κάτι ακόμα έχουμε να δουλέψουμε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share