Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Αγωνία για τον Σταμάτη Γαρδέλη: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Τι συνέβη μετά το κρατητήριο;

29 Φεβρουαρίου 2024 11:04
Αγωνία για τον Σταμάτη Γαρδέλη: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περιπέτειες συνεχίζονται για τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τον ηθοποιό να οδηγείται στο νοσοκομείο, μετά την κράτησή του, ύστερα από ένταση που είχε δημιουργηθεί στο δασαρχείο, όπου ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης νε το οικόπεδο και το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε τώρα στο ιατρικό κέντρο για να κάνει ακτινογραφεία, δηλώνοντας πως του άσκησαν βία αστυνομικοί.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Δεν είμαι καλά. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Χριεάζομαι λίγο χρόνο», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Τραγικές στιγμές για τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Με κλείδωσαν μέσα - Χάνω τη ζωή μου από…» (video)

Μια νέα περιπέτεια έγινε γνωστή την Τρίτη (27/2) για τον Σταμάτη Γαρδέλη, καθώς γενικότερα το τελευταίο διάστημα η ζωή του ηθοποιού είναι το λιγότερο πολυτάραχη θα λέγαμε. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Την Τετάρτη (28/2) ο ηθοποιός αφού αφέθηκε ελεύθερος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή T-live και μίλησε αναλυτικά για την κράτηση του αλλά και για τις εξελίξεις με το πρόστιμο του Δασαρχείου και την Πολεοδομίας για το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από τη γραφειοκρατία, που καθυστερεί το ζήτημα με το σπίτι του ηθοποιού με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Γαρδέλης να αρνείται να αποχωρήσει την Τρίτη 27/2 από την επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου ακολουθώντας η σύλληψή του.

Οι νέες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη για την παραμονή του στο κρατητήριο

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Έφεραν την αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξει το χέρι; Δεν κατάλαβα, γιατί; Έχω τα σημάδια της χειροπέδας εδώ... γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση.

Χάνω το βιός μου, χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου, χειροποίητο, ένα καταφύγιο προσωπικό στο Πόρτο Γερμενό σε ένα οικόπεδο, που έχω αγοράσει και το έχω τακτοποιήσει με νόμο 4014 και έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες.

Και μου έρχεται μετά ένα πρόστιμο από την Πολεοδομία, με έχουν βάλει και οι δύο στη μέση για παράνομη - αυθαίρετη δόμηση. Ακύρωσαν τα 10.000 ευρώ που το τακτοποίησα, αυτό το πρόστιμο τοκίζεται και έχει φτάσει 80.000 ευρώ και του χρόνου θα φτάσει 250.000 ευρώ και 250 θα φτάσουν οι παλμοί μου.

Μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα με την παλιά και την καινούργια μέθοδο, με πήγαν στη σήμανση και με φωτογράφησαν λες και είχα κάνει το έγκλημα της ζωής μου. Όλο αναβολή στην αναβολή, αλλά δε μπορώ άλλο να περιμένω, είμαι σε αδιέξοδο, τρέχουν τα χρέη μου, δεν είπα αντιμετωπίστε επειδή είμαι κάτι, είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, αλλά θέλω ισονομία», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share